KauniStellan uutuudet:

Kasvodiagnostiikkakonsultaatio nyt KauniStellan verkkokaupassa!

Kasvodiagnostiikkakonsultaatio

Kasvodiagnostiikka on itsestä oppimista. Katsomme kasvojasi kosmetologin ja fengshui-asiantuntijan näkökulmasta – saat vinkkejä korostamaan kauneinta kasvoissasi. Kasvodiagnostiikka luo kokonaisvaltaista hyvinvointia ja harmoniaa sekä lisää itseluottamusta. Kaikissa kasvoissa on jotain kaunista!

Värien merkitys ja viestit - miten valjastat värit voimavaraksesi

Väreistä Voimaa -verkkoluento ryhmille

Väreillä on suuri vaikutus – ne voivat kohottaa mielialaa, antaa energiaa ja korostaa parhaita puoliamme! Miten valjastat värit voimavaraksesi tähän pimeimpään vuodenaikaan? Väreistä voimaa -verkkoluento on inspiroivaa ajanvietettä kaveri- tai työporukan kesken!

Stella Ihonhoito-opastus verkossa tai hoitolassamme

Stella Ihonhoito-opastus

Stella Ihonhoito-opastuksessa saat henkilökohtaista opastusta kosmetologiltamme verkossa tai paikan päällä hoitolassamme. Rakennetaan sinulle tuloksia aikaansaava ihonhoitorutiini!

YumiBrows kulmien laminointi - nopea ja kivuton tapa korostaa kulmiesi kauneutta

YumiBrows kulmien laminointi

YumiBrows-hoito korostaa ja kaunistaa kulmakarvojasi samalla niiitä syvähoitaen keratiinin, vitamiinien ja proteiinien avulla. YumiBrows-menetelmässä kulmat muotoillaan, värjätään ja hoidetaan. Tuloksena tuuheammat kulmat, joiden muoto säilyy kiinnitysaineen ansiosta pidempään.

Blogistamme löydät vinkkejä ja neuvoja ihonhoitoon liittyen

KauniStellan blogi on avattu!

Käy lukemassa blogistamme vinkit silmänympärysihon hoitoon ja tuotteiden valintaan, miten toteutat kiinteyttävän ihonhoitorutiinin Forlle’d-tuotteilla sekä millaisia hyötyjä vartaloa kiinteyttävä Kavitaatiohoito tarjoaa.