Kavitaatio-vartalohoito kiinteyttämään vartaloa

Caretech Kavitaatio on vartalon kiinteytyshoito ja rasvanpoistomenetelmä. Hoito on ihanteellinen vatsan alueelle, reisille ja lantion seudun rasvakertymille.

Kavitaatiohoidossa on kolme vaihetta:

  1. Rasvasolun pilkkominen kavitaatiomenetelmällä – Rasvasolut hajotetaan glyseriniksi ja vapaiksi rasvahapoiksi, jotka keho poistaa käsitellyltä alueelta normaalin aineenvaihdunnan mukana lopullisesti.
  2. Hoidon toinen vaihe kiinteyttää käsiteltyä kudosta RF-radiofrekvenssimenetelmällä. RF samalla lämmittää kudosta ja on siksi hyvin rentouttava.
  3. Poisto ja kiinteytysvaihe PDT-menetelmällä – Optimaalinen aallonpituus, joka kohdistetaan suoraan hoidettavaan alueeseen vaihtelevilla taajuuksilla ja pulsseilla. Nopeutetaan solujen toimintaa ja parannetaan kudoksen mikroverenkiertoa sekä ihon elastisuutta.

Hoito on täysin kivuton – voit vaikka ottaa päiväunet hoidon aikana! Jo yksi hoitokerta saa aikaan muutoksia, mutta suosittelemme sarjahoitoa parhaiden tulosten saamiseksi. Lopullinen hoitotulos on riippuvainen asiakkaan kudostyypistä, ruokavaliosta sekä liikunnasta hoitojen välillä. Kavitaatiohoilto edellyttää, että olet perusterve. Mikäli hoidon sopivuus sinulle askarruttaa, selvitäthän asian lääkäriltä.

Kavitaation hyödyt:

– Sulattaa vaarallista rasvaa keskivartalolta ja poistaa kuonaa

– Kiinteyttää ja lisää ihon elastisuutta

– Poistaa ”appelsiini” ihoa

– Hoikistaa ja muotouttaa kehoa

– Rentouttava hoitoelämys – ei kipua tai kirurgisia toimenpiteitä

– Ei toipumisaikaa, joten hoito ei häiritse työ- tai vapaa-aikaa

Terveellisillä elämäntavoilla on suuri merkitys vartalon kiinteytyksessä ja tulosten aikaansaamisessa

Terveelliset elämäntavat Kavitaatio-hoidon tukena

Muistathan terveellisten elämäntapojen merkityksen vartalon kiinteytykselle ja parhaiden tulosten saavuttamiseksi Kavitaatiolla.

Syö hyvin ja säännöllisesti. Vältä hiilihydraatteja, alkoholia ja rasvaisia ruokia.

Juo runsaasti vettä. Vedenjuonti puhdistaa elimistöä ja auttaa poistamaan kuona-aineita.

Liikunta parantaa ihon verenkiertoa ja aineenvaihduntaa. Se auttaa myös vähentämään stressiä.

Nuku riittävästi, jotta annat iholle mahdollisuuden uudistua, toipua ja korjautua yön aikana. Näin saat kiinteämmän ihon itsellesi.

Asiakkaidemme mietteitä Kavitaatiohoidosta

”Päätin kokeilla Kavitaatiota, sillä ahkerasta liikunnasta huolimatta en saanut kilojani karistettua. Heti ensimmäisen hoitokerran jälkeen tulokset olivat mielestäni erinomaiset! ”Yliturvonnut” olo hävisi ja se myös näkyi konkreettisesti! Tässä mittanauhan kertomaa tulosta:

Vatsan yläosasta oli lähtenyt 2 viikon kuluttua alkumittauksesta 3 cm, vyötäröltä 9,5 cm, vatsan ympäryksestä 7 cm ja lantion alaosasta 8 cm.

Hoidon vaikutusta vauhditin runsaalla veden juomisella ja ruokavalioon tein sen verran muutoksia, että söin paljon kasviksia ja hedelmiä sekä jätin hiilihydraatit pois lähes kokonaan. Liikunnan määrää en lisännyt ollenkaan. Tästä hoitomuodosta ei ole muuta kuin pelkkää positiivista sanottavaa, kannattaa kokeilla, koska tämä siis tutkitusti toimii!!!”

– Piia 41v.

”Hyvä ja rentouttava hoito, olo tuntuu kevyemmältä ja senttejä on lähtenyt. 🙂 Todella hyvä ammattilainen palvelu, asiakasläheinen, ystävällinen henkilökunta. Suosittelen muillekin!”

-Natalia

Varaa oma aikasi Kavitaatiohoitoon kätevästi verkosta!

Lämpimästi tervetuloa!

Artikkeli julkaistu 23.11.2020, päivitetty 29.12.2020