Forlle'd vallankumouksellinen japanilainen innovaatio – nanokosmetiikka!

Patentoidun ja Nobelpalkitun Forlle'din käyttämän teknologian kehitti tunnettu tiedetutkija Koichi Tanaka. Pitkien tutkimuksien jälkeen syntyneet ammattitasoiset tuotteet käyttävät hyödykseen ainutlaatuista teknologiaa: pienimolekyylistä ionisoitua hyaluronihappoa, joka pystyy läpäisemään tyvikalvon ja kulkemaan jopa verinahkaan asti. Tämä ainutlaatuinen ainesosa on luotu solu -ja nanoteknologian avulla. Hyaluronihappo on tehokas aine, joka pystyy sitomaan itseensä äärimmäisen paljon vettä eli kosteutta. Tämä tehoraaka-aine ja muut ainutlaatuiset teknologiat antavat pitkäaikaisen vaikutuksen ihon ulkoa kuin sisältäkin.

Nykypäivänä harva haluaa pitää kotonaan mustavalkoista kuvaa prosessoivaa televisiota. Ihmisen luontainen tarve kehittyä ja pyrkiä tulevaisuutta kohti on väistämätön. Nanoteknologian avulla luodut tuotteet ovat yksi askel ihmiskunnan pyrkimykseen täydellisyyttä kohti.

Yksi USA:n suosituimmista medikaalisen tason ihonhoitosarjoista, monien julkkistenkin suosikki, iS Clinical on saapunut viimeinkin Suomeen!

Tämän aivan huikean, korkealaatuisen tuotesarjan taustalla ovat muun muassa puhtaat, farmaseuttisen tason kasvipohjaiset raaka-aineet, kasvutekijät, tarkasti valvotut valmistusjärjestelmät ja monessa eri roolissa samanaikaisesti toimivat ammattilais- ja jälleenmyyntituotteet joiden ansiosta nämä tuotteet saavat aikaan todellisia tuloksia nopeasti.

iS Clinical on käytössä suuressa osassa Yhdysvaltojen lääkäriasemia ja ihonhoitoklinikoita ja merkin tuotteilla on suuri kannattajakunta myös julkisuuden henkilöiden joukossa.

Dermalogicalla on runsaasti palkittuja tuotteita, joita kauneustoimittajat ja kuluttajat ympäri maailman rakastavat. Tätä huippusarjaa arvostavat maailmanlaajuisesti jo yli 100,000 korkeasti koulutettua kauneusalan ammattilaista.

Kotihoidon lisäksi ihonhoitorutiinia on syytä tehostaa Dermalogica-kasvohoidoilla. Hoitohuone on paikka, jossa ihonhoidon ammattilaisen taidot todella pääsevät loistamaan, ja koet todella, kuinka Dermalogica erottuu muista. Jos tarvitset perusteellisen kasvohoidon, jossa yhdistyy syväpuhdistus, ammattikuorinta, tehoaineet ja naamiot – Dermalogicaa käyttämällä tulokset ovat hämmästyttävät.

Yumi™Lashes -ripsien kestotaivutus- on todellinen vallankumous kauneuden maailmassa. Se on täysin uudenlainen ripsien kestotaivutus joka saa omat luonnolliset ripsesi näyttämään pitkiltä, kauniilta ja näyttäviltä, ilman liimaa ja irto-osia.

Löydä omien ripsiesi luonnollinen kauneus!

RevitaLash Advanced on ainutlaatuinen silmälääkärin kehittämä ripsienhoitoaine, joka ehkäisee ripsien ikääntymisen merkkejä, joita aiheuttavat esimerkiksi kemialliset ja ympäristön haittatekijät. RevitaLash Advanced on uraauurtava, suuren suosion saavuttanut tuote, joka sisältää tehokasta patentoitua teknologiaa ja tekee ripsistä dramaattisen näyttävät. Hoitoaine tekee ripsistä terveemmän, kauniimman ja tuuheamman näköiset. RevitaLash auttaa myös vahvistamaan omia ripsiä sekä estämään ripsien katkeilua.

 

Button Text