Muut hoidot

YumiLashes ripsien kestotaivutus

YumiLashes-kestotaivutus on hoito, joka taivuttaa ripset suoraan ylöspäin ja parantaa luonnollisten ripsiesi ulkonäköä. Kestotaivutus korostaa silmiesi luonnollista kauneutta tehden ripsistä kaarevat, tummemmat sekä tuuheamman näköiset. Käsittelyssä ripset myös kestovärjätään. Ripsien kestotaivutus pysyy ripsissä noin 4-8 viikkoa, ja uusitaan noin 8-12 viikon välein. 

HUOM! Tulethan kestotaivutukseen puhtailla silmillä ilman silmämeikkiä. Suositus on, että ripsiä ei kastella kahteen vuorokauteen kestotaivutuksen jälkeen, jotta kaarevuus säilyy kauniina pidempään.

Kulmien muotoilu ja värjäys

Kulmien muotoilu ja kestovärjäys veloituksetta haluttaessa elämyskasvohoitojen yhteydessä. Kulmakarvat kehystävät kasvoja ja antavat niille ilmettä. Kun kulmat on muotoiltu oikein ja kestovärjätty sopivalla sävyllä, koko katse kirkastuu. 

Sokerointi

Sokerointi on tehokas, hellävarainen ja vegaaninen karvanpoistomenetelmä, joka samalla kuorii ihon silkinpehmeäksi. Sokeroinnilla saadaan poistettua iholta kuollut ihosolukko ja ihosta tulee nuoremman ja terveemmän näköinen. Sokerointi on paljon enemmän kuin karvanpoisto. Se on monille myös kuukausittainen ihonpuhdistus, jossa poistetaan ihosta vaatteista tarttuneet väriaineet ja kemikaalit. Sokeroinnin jälkeen ihoa on helppo hoitaa kotona. 

Button Text