Tyylivärineuvonta

KauniStellan Colour Me Beautiful- tyylivärineuvonta tuo iloa elämään. Oletko jo käynyt värianalyysissä aiemmin? Ei hätää, on viisasta päivittää värinsä, mikäli on jo kauan edellisestä analyysistä.

KauniStella on tehnyt CMB-värianalyysejä jo vuodesta 1990. Uudistunut Tyyli-värineuvonta kestää 2,5 h ja siinä ensin haetaan tyylipersoona ja sen pohjalta kartoitetaan värit. Lisäksi saat meikin uusilla väreillä.

Tervetuloa kohottamaan malja värikkäälle elämälle!

Löydä omat värisi

Värit voivat tehdä ihmeitä. Kun suhteellisen yksitoikkoisesta väkijoukosta pilkahtaa väriä, se antaa energiaa kuin raikas tuulenhenkäys. Ja kun alat käyttämään värejä, loppua ei ole näkyvissä. Neutraalit värit olivat muotia monta vuotta, mutta nyt kun värit kaikissa sävyissään ovat tulleet takaisin, sinunkin on aika oppia, miten saat ne toimimaan omassa pukeutumisessa. Lähdetään nyt siis yhdessä väri- ja tyylimatkalle.

Miten värianalyysi toimii?

Analyysissa tutkitaan eri värien sävyä, valoisuutta ja täyteläisyyttä ihoa, silmiä ja hiuksia vasten ja määritellään sillä tavalla kyseisen henkilön vallitseva ominaisuus. Colour Me Beautiful nosti värianalyysin suosioon. Koulutettu konsultti tarkkailee asiakkaan hiustenvärin, silmienvärin ja ihonvärin yhdistelmää. Sitten hän alkaa sulkea pois värejä ja määrittelee, mitä kuudesta vallitsevasta värityypistä asiakas edustaa eli onko hän: Vaalea, Tumma, Lämmin, Viileä, Kirkas vai Pehmeä. Kun vallitseva värityyppi on löytynyt, etsitään asiakkaan väistyvä väriominaisuus. Kun vallitseva ja väistyvä värityyppi otetaan huomioon on Colour Me Beautiful- värianalyysissä yhteensä 12 väripersoonaa.

Tyylipersoonallisuus

Vaatteidesi värillä ja tyylillä on tietenkin suuri vaikutus ulkonäköösi, mutta loppujen lopuksi oma persoonallisuutesi on kaikkein tärkein tekijä. Siitä kaikki lähtee ja se kokoaa lookkisi osatekijät yhteen.
Se sanelee tyylisi, joka taas on oma tulkintasi muodista ja oma tapasi käyttää vaatteita.

Miten tunnistat oman lookkisi?

KauniStellan väri- ja tyylianalyysissä tehdään tyylipersoonallisuustesti, jonka perusteella voidaan päätellä mitä tyylipersoonallisuutta edustat.

Tervetuloa KauniStellaan löytämään oma aito minäsi!

Button Text