Luennot

Olen suorittanut Helsingissä kaksivuotisen fengshui-konsultin tutkinnon European School of Fengshuin opistossa (2002) sekä diplomin kasvo- ja elediagnostiikasta (2000). Tämän lisäksi olen opiskellut vuoden Aasiassa Silkkitie 99-koulutusprojektissa, ja järjestänyt luentoja aiheeseen liittyen vuodesta 2002 Aasiaan lähteville opiskelijoille.

Väreistä voimaa - Värien viestit

Värit ympärillämme ja niiden vaikutus hyvinvointiimme. Värien viestit ja sävyvalinnat pukeutumisessa: käyttämäsi vaatevärit viestivät omaa kieltään. Väreillä voit vietellä tai torjua. Oikea värivalinta voi pelastaa harmaan syyspäivän. Kodin sisustusvärit: Tukeeko kotisi sisustusvärit hyvinvointiasi. Vaivaako unettomuus vai pitäisikö sänkykamariin saada säpinää. Tutkitaan kodin sisustusvärit huoneittain.

Stailaa tyylisi

Oman persoonallisen tyylin löytäminen. Kun tiedät oletko luonnollinen, klassinen, romanttinen, dramaattinen, luova vai eurochic tai kenties sekoitus näitä, on vaatteiden ostaminen sen jälkeen suorastaan hauskaa, eikä virheostoja tule. Kuinka asusteilla uudistat pukeutumistasi ja valitset tyyliisi sopivat korut, laukut, vyöt, huivit jne.

Kasvo- ja elediagnostiikka

Opi uutta itsestäsi, ystävistäsi sekä liikekumppaneistasi kasvojen kautta. Avain ihmistuntemukseen, jota Aasiassa käytetään mm. henkilöstörekrytoinnissa. Opit kuinka Sinä voit elämässäsi hyödyntää kasvo- ja elediagnostiikkaa aina asiakaspalvelutilanteista ammatinvalintaan. Kasvodiagnostiikan avulla opit paljon omasta ja toisen henkilön luonteesta, piilevistä kyvyistä ja taipumuksista, luovuudesta ja vaikkapa onnekkuudesta rakkaudessa ja liike-elämässä. Tämä hauska interaktiivinen luento puhuttaa pitkään.

Fengshui - harmonia kotiin ja työhön

"Ensin muotoilemme kotimme - ja sen jälkeen koti muotoilee meidät." Fengshui opettaa Sinut muokkaamaan niin kotisi kuin työpisteesi sellaiseksi, että se edesauttaa Sinun ja perheesi hyvinvointia ja jaksamista. Fengshui on halpa työkalu, se ei vaadi uusimaan kotisi kalustoa - vaan katsomaan ympäristöäsi uusin silmin. Tartu hetkeen ja suuntaa purjeesi kohti suotuisia tuulia.

Button Text