Tilaus- ja toimitusehdot

1. Yleiset ehdot 23.7.2020

Kaunis Stella Ky (Y-tunnus 0782262-1)

Käsityökatu 10 D 33, 70100 Kuopio

kaunistella@kaunistella.fi

www.kaunistella.fi

Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin. Ajantasaiset tilaus- ja toimitusehdot löytyvät verkkokaupasta. Verkkokauppa tarjoaa tuotteita täysi-ikäisille kuluttajille, ja verkkokauppaa ylläpitää Kaunis Stella Ky (toimitusehdoissa käytetään jäljempänä nimeä KauniStella).

Tilauksen tekeminen

Tilaus tehdään verkkokaupassa lisäämällä haluttu tuote ostoskoriin ja maksamalla tuotteet

Checkout Finland-palvelun kautta. Lisätietoa Maksutavat-kohdassa.

Tuotteiden hinnat ja toimituskulut määräytyvät tilaushetkellä ilmoitettujen tietojen mukaan. Kaikki tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Kun tilaus on maksettu, se siirtyy käsiteltäväksi, eikä tilausta, toimitusosoitetta eikä muita tilaustietoja voi enää muuttaa. KauniStella pidättää oikeuden olla hyväksymättä tilausta.

Maksutavat

Verkkomaksupalveluna käytämme turvallista OP-ryhmään kuuluvaa Checkout Finland-palvelua. Maksutapavaihtoehtoina ovat verkkopankkimaksut sekä pankki- ja luottokorttimaksut. Lisätietoa maksutavoista- ja ehdoista löytyy sivulta https://www.checkout.fi/ehdot-ja-sopimukset/maksuehdot.

Toimitusehdot

Toimitamme tuotteet mahdollisimman pian, mutta arvioitu toimitusaika on 5–10 täyttä arkipäivää tilauksen tekemisestä. Asiakas voi halutessaan tulostaa lahjakortin itse maksamisen jälkeen.

Tilaukset, jotka ylittävät 150 euroa, toimitamme ilman toimituskuluja. Toimitamme tuotteita kaikkialle Suomeen.

Toimituskulut:

Kirje                                                                 5,90 €

Paketti                                                             5,90 €

Asiakkaan itsensä tulostama lahjakortti     0 €

Nouto KauniStellasta                                      0 €

  • (Asiakas noutaa tilauksen KauniStellasta (Käsityökatu 10 D 33, 70100 Kuopio). Asiakas saa puhelimeensa tekstiviestin, kun tilaus on noudettavissa ja ohjeet noutoa varten.)

KauniStella ei ole vastuussa toimitusajan pitenemisestä tilanteissa, joissa tilattua tuotetta ei ole saatavissa maahantuojalta tai valmistajalta tai jos toimitus estyy tai viivästyy muista KauniStellasta riippumattomista syistä. Tällaisia ovat esimerkiksi luonnonmullistukset, vienti- ja tuontikiellot, viranomaisen päätökset, yleisen liikenteen tai energian jakelun häiriintyminen, työselkkaus, pandemia tai muu vastaava KauniStellan tai sen hankkijoiden toimintaa vaikeuttava tai toiminnan estävä tekijä. Mikäli tuotteen toimituksessa on poikkeavaa viivettä, otamme asiakkaaseen yhteyttä mahdollisimman nopeasti sähköpostitse tai puhelimitse.

Palautusehdot ja vaihto-oikeus

Palautusehdot

Tuotteilla on 14 vuorokauden palautusoikeus. Palautettavien tuotteiden on ehdottomasti oltava avaamattomia ja sinetöityjä ja palautettavan tuotteen tulee olla alkuperäisessä, myyntikunnossa olevassa pakkauksessaan. Mikäli edellä mainitut ehdot eivät täyty, palautusoikeus raukeaa. Palautustilanteessa asiakkaan on aina ensin otettava yhteyttä KauniStellaan lähettämällä sähköpostia osoitteeseen kaunistella@kaunistella.fi palautusjärjestelyistä sopimista varten.

Pyydämme asiakasta viestissään ilmoittamaan seuraavat tiedot:

  • oma nimi,
  • palautuksen syy,
  • tilinumero rahojen palautusta varten sekä
  • kopio tilausvahvistuksesta.

Asiakas lähettää tuotteen pakettina Postin kautta osoitteeseen Kaunis Stella Ky, Käsityökatu 10 D 33, 70100 Kuopio. Asiakas vastaa tuotteen huolellisesta pakkaamisesta. KauniStella ei vastaa palautuksesta aiheutuvista lähetys- tai postikuluista. KauniStellan hyväksyttyä tuotepalautuksen maksun palautus tehdään samalla maksutavalla, kuin alkuperäisessä tilauksessa.

Asiakkaan tulee välittömästi tilauksen vastaanottamisen jälkeen tai viimeistään 7 päivän kuluttua tilauksen vastaanottamisesta tarkistaa tilauksen kunto ja tilatut tuotteet. Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana tai olemme toimittaneet väärän tuotteen, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi, viimeistään 14 päivän kuluessa osoitteeseen kaunistella@kaunistella.fi.

Mikäli kyseessä on viallisesta tuotteesta tai muu KauniStellan virheestä johtuva palautus, ei asiakkaalle koidu toimenpiteestä ylimääräisiä kuluja.

Vaihto-oikeus

Verkkokaupassa ei ole vaihto-oikeutta. Asiakas voi palauttaa tuotteen aiemmin näissä toimitusehdoissa määriteltyjä palautusehtoja- ja neuvoja noudattaen, jolloin KauniStella hyvittää tuotteen ja asiakas voi halutessaan tehdä uuden tilauksen.

Tilausvahvistus

Asiakas saa sähköpostilla tilausvahvistuksen vastaanotetusta tilauksesta. Tämä viesti toimii samalla myös kuittina ostoksista. Tilausvahvistuksen toimittaminen edellyttää, että asiakas on ilmoittanut sähköpostiosoitteensa sekä puhelinnumeronsa virheettömästi tilauksen yhteydessä.

Koska kommunikointi asiakkaan ja verkkokaupan välillä tapahtuu pääasiassa sähköpostitse, tulee asiakkaan tarkistaa, ettei KauniStellan lähettämä sähköpostiviesti ole mennyt roskapostikansioon. Jos näin on käynyt, asiakkaan kannattaa merkata KauniStella turvalliseksi sähköpostin lähettäjäksi.

Ostamalla verkkokaupasta asiakas hyväksyy, että KauniStella lähettää hänelle sähköpostia tai tekstiviestejä tilaukseen ja toimitukseen liittyvissä asioissa.

Suostumus henkilötietojen käsittelyyn

KauniStella on sitoutunut suojaamaan asiakkaidensa yksityisyyttä ja otamme tietosuoja-asiat vakavasti. Tehdessään tilauksen verkkokaupasta asiakas hyväksyy tietosuojaselosteen ehdot henkilötietojensa käyttämiseen liittyen. Tietosuojaseloste löytyy täältä.

Button Text