Kasvohoidot

Meillä kasvohoito on kokonaisvaltainen elämys, joka nostaa arjen yläpuolelle.

Hoitoihin sisältyy kaksoisalkupuhdistus, rentouttavat laitteet, tehoseerumit ja hierontaa. Kuningatar-, Prinsessa- ja Tuhkimo-kasvohoitoihin sisältyy myös kulmien värjäys haluttaessa. Hoidot tehdään Dermalogica-, iS Clinical- ja Nobel-palkitulla Forlle'd-tuotteilla. Tuotteet eivät sisällä keinotekoisia hajusteita ja siksi mikä tahansa kasvohoito on turvallinen valinta myös herkälle iholle.


Elämyshoidot

Elämyshoitoihin sisältyy kulmien muotoilu ja värjäys!

Kuningatarkasvohoito 250 € (2h)

kosteuttava, liftaava, rentouttava

Kun vaadit hoidolta vieläkin enemmän, valitse ihmeitä tekevä Kuningatar-kasvohoito. Välitön, pitkäkestoinen lifting Forlled-sarjan luksustuotteilla. Hoito alkaa ylellisellä japanilaisella kaksoispuhdistuksella sekä ihon kuorinnalla. Teholaitteen lisäksi kasvojasi hemmotellaan Forlle'din pienimolekyylisellä seerumicocktaililla sekä erikoisnaamiolla. Hoidon jälkeen iho on välittömästi kaunis, kuulakas ja heleä, ja hoidon tulokset ovat havaittavissa pitkään. Luksusta, hemmottelua ja tehoa ihollesi!

Prinsessakasvohoito 195 € (1h45min)

puhdistava, rauhoittava

Virkistävä ja rentouttava kasvohoito luksustuotteilla. Rentouttava hoito  puhdistaa ja kirkastaa ihoa. Kasvohoitoon kuuluu kaksoispuhdistus, kuorinta sekä tarpeen mukaan 2-3 laitetta, tehoseerumi ja naamio. Nauti hemmottelusta ylellisillä, juuri sinulle yksilöllisesti valituilla Dermalogica, -iS Clinical -tai Forlle'd-hoitotuotteilla!

 Sopii kaikille - mainio LAHJAHOITO!

Tuhkimokasvohoito 155 € (1h30min)

kosteuttava, puhdistava tai kiinteyttävä

Pitkävaikutteinen wau-hoito KauniStellan bestseller-tuotteilla. Tuloksia jo yhdellä hoitokerralla. Voidaan tehdä tehokkaasti puhdistavana, kosteuttavana tai kiinteyttävänä oman ihon tarpeen mukaan. Tuhkimohoito on paras valinta silloin, kun sinun on vaikea päättää, mikä hoito on paras juuri nyt. 


MEDICAL kasvohoito 155 -195 € 

Yksi tehokkaimmista hoidoista ikääntymisen merkkeihin tai akneen.

Hoito on joko tehokas kemiallinen kuorinta tai laitteilla tehtävä hoito ihon ongelman mukaan. Hoito kirkastaa ihoa ja hoidossa käytettävät tehoaineet ja laitteet korjaavat ihon ongelmia syvällisesti. Hyviä tuloksia on saatu akneen ja ennenaikaisesti ikääntyneelle iholle. Hoidot räätälöidään jokaiselle yksilöllisesti. Hoito voidaan tehdä yksittäisenä tai yhdistettynä toiseen hoitoon esim. PDT-valoterapiaan. Yksikin hoito buustaa ihoa mutta pitempikestoiset tulokset saadaan sarjahoitona 3-4 kertaa. Neljäs hoito kerta tulee puoleen hintaan. 

PRX-T33 -Tehokas Kuorinta ikääntyneelle iholle ja arpiin  UUTUUS 

PRX-T33 on turvallinen ja tehokas hoito, joka parantaa välittömästi ihon ongelmia  ja samalla kosteuttaa ihoa. Iholle levitettävässä hoitotuotteessa on ainutlaatuinen yhdistelmä ihoa stimuloivia ainesosia kuten TCA- ja Kojic-happoa. 

Näiden ainesosin ainutlaatuinen yhdistelmä mahdollistaa hoidon vaikutukset dermiksessä, jolloin ihon pintakerros säilyy vaurioitumattomana. PRX -T33  on tehokkaimpia happohoitoja ilman kipua ja ihon kuoriutumista.

PRX-T33-happohoidon hyödyt

- Ihon välitön kiinteytyminen

- Epäpuhtaudet vähenevät

-Uuden kollageenin ja elastiinin muodostuminen tehostuu

- Pigmenttimuutokset vaalentuvat

-Laajentuneet ihohuokoset, juonteet ja arvet tasoittuvat

Hoito antaa kiinteän ja heleän ihon ilman toipumisaikaa. Hoito voidaan tehdä kaikkina vuodenaikoina. Ensimäinen hoitokerta tulee varata puhelimitse 0400 802862/Ritva.

 iS Clinical Prodigy Peel P2

Prodigy Peel edustaa kliinisen tason iS Clinical -tuotesarjan tehokkainta hoitoa kasvoille. Hoidossa käytetään edistyksellisimpiä kuorintateknologioita, jotka takaavat parhaat tulokset miellyttävästi. Hoito kiinteyttää, kirkastaa, tasoittaa ihon sävyä. Hyviä tuloksia on saatu myös akneen 2-4 kerran sarjahoitona.

Dermalogica Bio Peel ja IonActive yhdessä 

Erikoiskasvohoito, joka aloitetaan Dermalogican kemiallisella kuorinnalla ja jatketaan kahdella tai yhdellä laitteella. Hoitoon yhdistetään Dermalogican IonActive -seerumit. Yksi tehokkaimmista hoidoista ikääntymisen merkkeihin ja akneen. Kotihoitotuotteet valitaan tukemaan hoitolahoitoa. 

Ditelle - kasvojen kuntosali  4in1

Ditelle-hoito on todellinen kasvojen "kuntosali". Tehokas ja samalla rentouttava. Hoidossa jumpataan ja kiinteytetään kasvolihaksia käyttäen monipuolisesti vaikuttavia virtamuotoja, kuten ultraääntä, TNS- ja stimulaatiovirtaa. Hoitoon voidaan tehdä Ditelle-silmänympäryskäsittely.


LUXUS kasvohoito 155-195 € (1h30min)

Kolmoiskonehoito

Voidaan tehdä tehokkaasti puhdistavana, kosteuttavana tai kiinteyttävänä oman ihon tarpeen mukaan. Sopii kaikenikäisille ja myös miehille.

SensiSkin Forlle'd - herkälle iholle

Tulehduksia rauhoittava, kosteuttava ja mikrobiomia vahvistava hoito herkälle, couperosa- ja rosacea-iholle. Hoidossa tehdään kaksoispuhdistus ja käytetään  pääsääntöisesti Forlle´d Sensiskin-hoitolinjan tuotteita. Hoito voidaan toteuttaa ilman laitteita ja hoitoaineet imeytetään hellävaraisella hieronnalla. Supertehokas hoito myös niille, joille laitteita ei voi käyttää. Ylellinen hoito sopii hyvin myös lahjaksi.


STELLA SPECIAL kasvohoito 125 € (1h15min)

Kaksoiskonehoito - puhdistava

Hoidossa käytetään 1-2 laitetta ihon tarpeen mukaan sekä Dermalogica tai iS Clinical -tuotteita. Tämä hoito sopii kaiken ikäisille. Myös miehet pitävät tästä hoidosta.

Radiofrekvenssi - kiinteyttävä

Radiofrekvenssikasvohoito on rentouttava tapa saavuttaa näkyviä hoitotuloksia. Radiofrekvenssitekniikka kiinteyttää ihoa tehokkaasti, ja tehokaan laitteen lämpö myös rentouttaa samalla kasvoja. Hoitoon kuuluu rentouttava alkupuhdistus, kuorinta, käsittely radiofrekvenssilaitteella sekä ravitseva naamio. Hoito on tarkoitettu sarjahoidoksi. Mikäli haluat vain yhden käsittelykerran ja samalla ilmettä kohottavan kulmien kestovärjäyksen, valitse silloin Tuhkimokasvohoito. Kokeile ja hämmästy tehosta!

iS Clinical Fire & Ice - kirkastava

Kevyt, kasvipohjainen kuorintahoito ilman toipumisaikaa! Intensiivinen kasvipohjaisia vaikuttavia aineita sisältävä hoitomuoto yhdistettynä farmaseuttisen tason seerumeihin ja voiteisiin aikaansaa näkyviä hoitotuloksia. Hoito sopii niin ikääntymisen merkkeihin, kuin ongelmaihollekin. Kirkastaa, pienentää ihohuokosia ja tasoittaa ihoa.

Dermalogica ProSkin - ihon eri ongelmiin

Stella Special -hoito, joka tehdään kahdella tai yhdellä laitteella, johon yhdistetään Dermalogican IonActive-seerumit ihon ongelman mukaan. Hoito räätälöidään ihon tarpeen mukaan. Voidaan valita

a) Retinol 1 % IonActive kiinteyttämään ja akneen   b) Hyaluronic Acid IonActive kosteuttamaan  c) Oligopeptide IonActive kirkastamaan ja pigmentaatioon  d) Niacinamide IonActive hoitamaan epäpuhtauksia.

Tämä hoito sopii kaiken ikäisille. Myös miehet pitävät tästä hoidosta.

STELLA BASIC kasvohoito 95 € (1h)

Ylläpito- tai sarjahoitona. Sopii myös nuorille.

Button Text