Kasvohoidot

Elämyshoidot

Elämyshoitoihin sisältyy kulmien muotoilu ja värjäys!

Tuhkimokasvohoito

Pitkävaikutteinen wau-hoito KauniStellan bestseller-tuotteilla. Tuloksia jo yhdellä hoitokerralla. Voidaan tehdä tehokkaasti puhdistavana, kosteuttavana tai kiinteyttävänä oman ihon tarpeen mukaan. Tuhkimohoito on paras valinta silloin, kun sinun on vaikea päättää, mikä hoito on paras juuri nyt. 

Prinsessakasvohoito

Virkistävä ja rentouttava kasvohoito luksustuotteilla. Rentouttava hoito auttaa puhdistamaan ja kirkastamaan ihoa. Kasvohoitoon kuuluu ihon puhdistus, kuorinta sekä tarpeen mukaan 2-3 laitekäsittelyä. Nauti hemmottelusta ylellisillä, juuri sinulle yksilöllisesti valituilla Dermalogica, -iS Clinical -tai Forlled-hoitotuotteilla! 

Kuningatarkasvohoito

Kun vaadit hoidolta vieläkin enemmän, valitse ihmeitä tekevä Kuningatar-kasvohoito. Välitön, pitkäkestoinen lifting Forlled-sarjan luksustuotteilla. Hoito alkaa ylellisellä japanilaisella kaksoispuhdistuksella sekä ihon kuorinnalla. Teholaitteen lisäksi kasvojasi hemmotellaan Forlledin pienimolekyylisellä seerumicocktaililla sekä erikoisnaamiolla. Hoidon jälkeen iho on välittömästi kaunis, kuulakas ja heleä, ja hoidon tulokset ovat havaittavissa pitkään. Luksusta, hemmottelua ja tehoa ihollesi!


Erikoiskasvohoidot

Medical-kasvohoito 

Yksi tehokkaimmista hoidoista ikääntymisen merkkeihin ja akneen. Hoidossa on käytössä medikaalisen tason laitteet ja hoitotuotteet. Hoito kiinteyttää, liftaa ja kirkastaa ihon. Tuloksia näkyy heti ja se on pitkävaikutteinen. Kotihoitotuotteet valitaan tukemaan hoitolahoitoa.

Radiofrekvenssi

Radiofrekvenssikasvohoito on rentouttava tapa saavuttaa näkyviä hoitotuloksia. Radiofrekvenssitekniikka kiinteyttää ihoa tehokkaasti, ja tehokkaan laitteen lämpö myös rentouttaa samalla kasvoja. Hoitoon kuuluu rentouttava alkupuhdistus, kuorinta, käsittely radiofrekvenssilaitteella sekä ravitseva naamio. Kokeile ja hämmästy tehosta! 

Ditelle - kasvojen kuntosali 

Hoito voidaan tehdä kasvojen kuntosalihoitona, jossa jumpataan ja kiinteytetään kasvolihaksia stimulaatiovirralla. Vaihtoehtoisesti hoito voidaan tehdä Ditelle silmänympärys- ja kaulahoitona.

iS Clinical Prodigy Peel P2

Prodigy Peel edustaa kliinisen tason iS Clinical -tuotesarjan tehokkainta hoitoa kasvoille. Hoidossa käytetään edistyksellisimpiä kuorintateknologioita, jotka takaavat parhaat tulokset miellyttävästi. Hoito kiinteyttää, kirkastaa, tasoittaa ihon sävyä. Hyviä tuloksia on saatu myös akneen 2-4 kerran sarjahoitona ihon lähtötilanteesta riippuen.

iS Clinical Fire & Ice

Kevyt, kasvipohjainen kuorintahoito ilman toipumisaikaa! Intensiivinen kasvipohjaisia vaikuttavia aineita sisältävä hoitomuoto yhdistettynä farmaseuttisen tason seerumeihin ja voiteisiin aikaansaa näkyviä hoitotuloksia. Hoito sopii niin ikääntymisen merkkeihin, kuin ongelmaihollekin. Kirkastaa, pienentää ihohuokosia ja tasoittaa ihoa.

Dermalogica IonActive

Stella Special -erikoishoito, joka tehdään kahdella tai yhdellä laitteella, johon yhdistetään Dermalogican Ion-active-seerumit ihon ongelman mukaan. Voidaan valita

a) Retinol 1 % IonActive, joka kiinteyttää ja vähentää ihon ikääntymistä

b) Hyaluronic Acid IonActive, joka lievittää kosteusköyhää ja/tai herkistynyttä ihoa

c) Oligopeptide IonActive, joka kirkastaa hyperpigmentaatiota ja ihonsävyä

d) Niacinamide IonActive, joka kontrolloi ja ehkäisee epäpuhtauksia.

Tämä hoito sopii kaiken ikäisille. Myös miehet pitävät tästä hoidosta.

Exuviance hedelmähappokuorinta 

Exuviance-hoidoissa käytetään kosteuttavia ja hellävaraisia hedelmähappoja, ja siksi kyseiset hapot toimivat myös hyvin herkälle iholle, jopa rosacea-iholle. Iho kuoritaan hellävaraisesti ja tehokkaasti Exuviancen patentoidulla AHA-hapolla, joka elvyttää solujen uudistumista ja kirkastaa ihon hetkessä. Exuviance-hoitoon kuuluu myös käsittely yhdellä laitteella, joka valitaan ihotyypin mukaan. 

Button Text