Kiinteyttävä ihonhoitorutiini Forlle'd-tuotteilla

Forlle’d on japanilainen luksusihonhoitotuotesarja. Sarjan tuotteista ainutlaatuisia tekee pienimolekyylinen hyaluronihappo, joka imeytyy syvälle ihon kerroksiin.  Näin Forlle’d-tuotteet kosteuttavat ihoa välittömästi, tukevat ihon luonnollista uudistumista sekä stimuloivat elastiinin ja kollageenin muodostumista. Kollageeni kosteuttaa ja kiinteyttää ihoa. Elastiini puolestaan tekee ihosta kiinteämmän ja kimmoisan. Forlle’d-tuotesarja otettiin hoitolaamme nimenomaan tehokkuutensa sekä tarjoamiensa välittömien ja pitkän aikavälin tulosten vuoksi. Tuotteet ovat lisäksi hajusteettomia ja sopivia herkällekin iholle.

Tässä artikkelissa esittelemme kiinteytystä kaipaavan ihon kotihoitorutiinin Forlle’d-tuotteilla. Kotihoitoa tehostamaan suosittelemme vielä säännöllisiä hemmotteluvierailuja hoitolaamme kiinteyttävään Kuningatar-elämyskasvohoitoon, joka tehdään täysin Forlle’d-tuotteilla.

Forlle'd-puhdistustuotteet Clearance Cleaning ja Re-purerance Wash

Puhdistus: Clearance Cleansing ja Re-purerance Wash

Puhdistus on kauniin ihon perusta. Japanissa ihon hellävarainen ja perusteellinen pudistaminen on oma kaksivaiheinen rituaalinsa. Näin ihosta saadaan pois epäpuhtaudet, jolloin iho on valmis vastaanottamaan hoitavat tuotteet, ja ne pääsevät vaikuttamaan mahdollisimman tehokkaasti. Japanissa puhdistusvaihe on jo hoito sinänsä, koska japanilaiset puhdistustuotteet sisältävät jo itsessään paljon hoitavia ainesosia.

Clearance Cleansing -emulsio on ensimmäisen vaiheen puhdistusaine. Sen tehtävänä on liuottaa ihon pinnalle kertyneet rasvaliukoiset epäpuhtaudet, kuten meikki ja ilmansaasteet. Emulsio puhdistaa ihohuokoset sisältäpäin, vähentää ihon hilseilyä ja samalla ravitsee ihoa. Tuote laitetaan kuivalle iholle, päälle voit laittaa suoraan vesiliukoisen puhdistusaineen ja huuhtoa ne pois samalla kertaa. Clearance Cleansing on tehokas poistamaan myös tukkeumia iholta. Toisen vaiheen puhdistusaineena on Re-purerance Wash, joka puolestaan poistaa iholta vesiliukoisia epäpuhtauksia. Puhdistava vaahto rauhoittaa ihoa ja valmistaa ihon seuraavia tuotteita varten.

Et tarvitse yhtä tehokasta ihonpuhdistusta aamulla kuin illalla. Aamulla riittää hyvin pelkkä Re-purerance Wash. Illalla tarvitset kaksoispuhdistuksen pesemään pois päivän rasitukset iholta. Vaikka et olisikaan päivällä käyttänyt meikkiä, on kaksoispuhdistus tarpeen – se poistaa päivän aikana kertyneen talin ja ilmansaasteet iholta ja valmistaa ihon seerumia ja kasvovoidetta varten. Vinkki kuivuudesta kärsivälle iholle: Jos ihosi tuntuu erityisen kuivalta talvella, voit laittaa Clearance Cleansing -puhdistusainetta vanulappuun ja pyyhkiä sillä kasvosi kauttaaltaan. Tämä puhdistaa jopa meikin tehokkaasti kuivattamatta ihoa!

Forlle'd Refining Lotion

Kasvovesi: Refining Lotion ja Peeling Lotion

Puhdistuksen jälkeen ihoa hoidetaan kasvovedellä. Refining Lotion on kosteuttava kasvovesi, joka on puoliksi seerumi ja sisältää patentoidun pienimolekyylisen hyaluronihapon. Tuote syväkosteuttaa ihoa, silottaa juonteita ja edistää solujen uusiutumista. Koska tuote on puoliksi seerumi, sen käyttö eroaa muista kasvovesistä. Refining Lotionia ei kannata levittää kasvoille vanulapuilla tai pumpulilla, jotta tuotetta ei menisi yhtään hukkaan. Sen sijaan kaada tuotetta pieni määrä kämmenkuoppaasi ja painele siitä sormin kasvoille, kaulalle, dekolteelle ja halutessasi myös silmänympärysiholle. Tuotetta ei huuhdella pois, vaan se jätetään kasvoille tehostamaan seerumin ja kasvovoiteen vaikutusta. Iho kaipaa myös säännöllistä kuorintaa.

Forlle’din Peeling Lotion on erikoiskasvovesi, joka biostimuloi ja kuorii kevyesti ihoa heleyttäen ja uudistaen ihon rakennetta. Säännöllinen kuorinta poistaa kuollutta ihosolukkoa ja tekee ihosta kirkkaamman ja sileämmän. Käytä Peeling Lotionia samaan tapaan kuin Refining Lotionia – painele pieni määrä tuotetta kasvoille sormenpäilläsi ja jätä se ihollesi. Anna tuotteen imeytyä noin viiden minuutin ajan ennen seerumin levitystä. Toisin kuin Refining Lotion, tämä kasvovesi ei sovellu silmänympärysiholle.

Forlle'd β seerumi

Seerumi: β seerumi

Seerumit ovat tehotiivisteitä, jotka sisältävät kasvovoiteita suurempia pitoisuuksia vaikuttavia aineita ja pääsevät myös imeytymään syvemmälle ihoon. Forlle’din korkeapitoiset seerumit ovatkin oikea täsmäase ikääntymisen merkkejä vastaan. β seerumi on pienmolekyylinen tehotuote, joka toimii botoxin tavoin. Vaikuttavana aineena on muun muassa acetyl hexapeptide-8. Se silottaa ja tasoittaa ryppyjä ja juonteita, kohottaa ihoa ja edistää kollageenin muodostumista. Kollageeni tuo ihoon kiinteyttä, rakennetta ja kimmoisuutta. Elimistön kyky tuottaa kollageenia vähenee ikääntyessämme ja siksi kollageenintuotantoa on tarpeen tehostaa ihonhoitotuotteilla ja terveillä elämäntavoilla.

Käytä β seerumia kasvoveden eli lotionin jälkeen puhdistetulle iholle ennen kosteusvoiteen levittämistä. Taputtele pieni määrä seerumia juonteisiin ja niihin kohtiin, jotka kaipaavat kiinteytystä.

Platinum Face Cream ja Lift Cream -kasvovoiteet

Kasvovoide: Platinum Face Cream ja Lift Cream

Platinan avulla saat nuorekkaan ihon. Forlle’din Platinum Face Cream on monitoimituote, joka tarjoaa avun useaan ihon huolenaiheeseen ja haasteeseen. Voiteen sisältämä ionisoitu platina taistelee ikääntymisen merkkejä vastaan ja kiinteyttää ihoa. Pienimolekyylinen hyaluronihappo puolestaan kosteuttaa ihoa syvältä. Voide parantaa ihon sävyä ja taistelee epäpuhtauksia vastaan. Ihon laatu paranee ja ihosta tulee nuorekkaan, raikkaan ja hyvin hoidetun näköinen. Voit käyttää tätä platinavoidetta päivä- tai yövoiteena.

Kiinteytystä kaipaavan ihon hoitorutiiniin suosittelemme sisällyttämään Forlle’din Lift Cream -kasvovoiteen. Se on nimensä mukaisesti kohottava kasvovoide, joka taistelee ikääntymisen merkkejä vastaan. Tuotteella on välittömästi tuntuva ja näkyvä kohottava vaikutus. Voide kosteuttaa ihoa, parantaa sen elastisuutta ja vähentää juonteita. Nanoteknologian ansiosta voiteen tehoaineet imeytyvät syvemmälle ihoon. Levitä pieni määrä voidetta ylöspäin suuntautuvin liikkein kasvoillesi, kaulalle ja dekolteelle. Tuote sopii käytettäväksi aamuin illoin. Yövoiteena käytettynä Lift Cream tehostaa ihon uudistumista yön aikana. Muistathan myös riittävän unen merkityksen ihon kiinteytykselle ja nuorekkaana pysymiselle!

Forlle'd Daily and Nightly  silmänympärysvoide

Silmänympärysvoide: Daily and Nightly

Daily and Nightly on asiakkaidemme supersuosikki! Silmien alue on se paikka, jossa ikääntymisen merkit alkavat ensimmäisenä näkyä.  Tämä silmänympärysihon nuorentava eliksiiri syväkosteuttaa ihoa, virkistää sekä poistaa turvotuksen ja väsymyksen merkkejä tehokkaasti. Levitä pieni määrä tuotetta aamuin illoin silmänympärysiholle, liikkuvalle luomelle ja ripsiin. Voiteen japanilaiset kasviuutteet vahvistavat ripsiä sekä stimuloivat niiden kasvua.

Lue myös vinkkimme silmänympärysihon hoitoon ja tuotteiden valintaan

UV Protector

Suoja: UV Protector SPF 25 PA++

Ihon suojaaminen UV-säteilyltä on yksi tärkeimmistä keinoista säilyttää iho kauniina sekä estää ihon ennenaikainen vanheneminen. Käytä valosuojaa ympäri vuoden, jotta iho ei veltostuisi. Forlle’din UV Protector SPF 25 PA++ on kevyt, fyysisiä filttereitä sisältävä voide. Tuote takaa täydellisen suojan UVA- ja UVB-säteiltä sekä ympäristön negatiiviselta vaikutukselta. Voide kosteuttaa ihoa, tukee ihon uudistumisprosessia, estää pigmenttimuutoksien muodostumista ja rauhoittaa ihoa.

Kuningatarelämyskasvohoito kiinteyttämään ihoa

Tehoa ihon kiinteytykseen kotihoidon tueksi tarjoaa Forlle’d-tuotteilla tehtävä Kuningatarelämyskasvohoitomme. Kuningatarhoito tarjoaa luksusta ja hemmottelua. Tämä tehokas laitehoito sisältää ainutlaatuisen lifting-naamion ja kolmen tehoseerumin cocktailin. Hoidon jälkeen iho on välittömästi kaunis, kuulakas ja heleä, ja hoidon tulokset ovat havaittavissa pitkään.

”Tämän hoidon toivoisin jokaisen voivan kokea edes kerran elämässään”, totesi asiakkaamme hoidon jälkeen peilistä itseään katsoessaan.

Forlle’d-tuotteesi saat hoitolastamme. Voit myös halutessasi tehdä tilauksen puhelimitse tai sähköpostilla ja lähetämme tuotteet sinulle.

p. 0400 802 862

sähköposti kaunistella@kaunistella.fi