Kasvodiagnostiikka

(1 tuotearvio)

95.00

Löydä kauneus kasvoistasi

Annamme vinkkejä, joilla löydät kauneimmat piirteesi ja opit korostamaan niitä.

Kuvaus

Mitä kasvoni kertovat?

Kasvodiagnostiikka on itsestä oppimista. Katsomme kasvojasi kosmetologin ja fengshui-asiantuntijan näkökulmasta. Saat vinkkejä korostamaan kauneinta kasvoissasi. Hyvinhoidettu iho on kaiken lähtökohta.  Saat lisää itseluottamusta ja annat parhaan ensivaikutelman itsestäsi.  Kasvodiagnostiikka luo kokonaisvaltaista  hyvinvointia ja harmoniaa. Saat neuvoja parhaiden puoliesi korostamiseen kasvoissasi. Kaikissa kasvoissa on jotain kaunista!

Konsultaatiomme koostuu kahdesta osasta:

  • Face Reading – eli kasvodiagnostiikasta ja
  • Face Mapping -ihoanalyysista

Miten konsultaatio etenee?

Tee tilaus verkkokaupastamme. Saat sähköpostilla tilausvahvistuksen ja linkin ennakkokyselylomakkeeseen. Liitä mukaan myös lähikuva kasvoistasi – ota kuva suoraan edestä hyvässä valaistuksessa mieluiten ilman meikkiä, ja hiukset poissa kasvoilta.

Tämän jälkeen otamme sinuun yhteyttä ja varaamme ajan konsultaatiota varten sekä sovimme toteutustavan. Konsultaatio voi tapahtua verkossa (Teams-kokous), WhatsApp-videopuheluna, paikan päällä hoitolassamme, puhelinsoitolla tai kirjallisesti (sähköposti tai kirje).

Voit kysyä lisätietoja puhelimitse 0400 802 862 tai sähköpostilla: kaunistella@kaunistella.fi.

1 arvio tuotteelle Kasvodiagnostiikka

  1. Riitta

    Kaunistellan sivustolla kerrottu Kuvaus kasvodiagnostiikasta vastaa erinomaisesti kasvodiagnostiikka-tapahtumaa. Diagnostiikka antaa paljon hyvää ja kaunista. Vallitseva koronatilanne tai välimatkat eivät ole este. Opettelin ko. keskustelua varten Teams’n. Vaikka Teams- tekniikka piti opetella nollatasosta lähtien, diagnostiikkapalaveri sujui kuin tanssi. Ihan kuin olisi ollut läsnä hoitolassa Ritvan kanssa.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *