Väreistä voimaa | Verkkoluento ryhmille

310.00

Väreistä voimaa

Värien viestit ja kuinka valjastat ne voimavaraksesi niin työssä kuin vapaa-ajalla

Osasto:

Kuvaus

Värit ympärillämme ja niiden vaikutus hyvinvointiimme

Mitä käyttämäsi värit  vaatteissa  ja myös kodin sisustuksessa sinusta kertovat? Voiko väreillä vauhdittaa hyvinvointia ja menestystä?  Väripsykologia on avain,  jolla voit tulkita itseäsi ja ympäristöäsi. Lisäksi selviää, miten värejä käyttämällä pääset harmoniaan ja tasapainoon.

Väreistä voimaa -värien viestit

  • kuinka väreillä voit viestiä – vaatteet ja asusteet
  • kuinka väreillä voit kohottaa itseluottamusta ja mielialaa
  • kuinka väreillä lisätä energiaa ja terveyttä erivärisillä ruuilla ja juomilla
  • kuinka luoda harmoniaa ja hyvää oloa värivalinnoilla kotiin ja töihin myös fengshuin näkökulmasta

Väreistä voimaa -verkkoluento on mukavaa ajanvietettä kavereiden kesken ja myös oivallinen vaihtoehto virkistyspäiväksi työporukalle! Luennon kesto on 1 h (hinta 310 € sis. alv 24%). Ryhmäkoko max. 10 henkilöä.

Osta luento verkosta ja otamme tämän jälkeen yhteyttä ajanvaraamiseksi. Mikäli haluatte luennon toteuttavaksi valitseemassanne paikassa. Tuolloin hintaan lisätään kilometrikorvaus Kuopion ulkopuolella.

Annamme mielellämme lisätietoja luentoon liittyen puhelimitse (0400 802 862) ja sähköpostilla (kaunistella@kaunistella.fi).

KauniStellan omistaja ja yrittäjä Ritva Hyvönen on toiminut Colour Me Beautiful -konsulttina jo vuodesta 1991 lähtien sekä fengshui-konsulttina vuodesta 2002 alkaen. Koulutuksensa hän on saanut niin Suomessa kuin ulkomailla ja asiakkaina Ritvalla on ollut yksityisiä henkilöitä sekä lukuisia suuria että pieniä yrityksiä, yhteisöjä ja oppilaitoksia.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.