Lahjojen hankkiminen voi joskus olla hankalaa, olipa kyseessä synttärit tai valmistujaiset. Jos vielä mietit ideoita läheisillesi, nappaa tästä blogipostauksesta vinkit talteen!

Lahjakortit saat kätevästi verkkokaupastamme ja hoitolastamme

Lahjakortit ovat aina pidetty lahja ja saat ne kätevästi nyt verkkokaupastamme! Voit valita lahjakortin suosittuihin elämyskasvohoitoihin: Tuhkimo, Prinsessa ja Kuningatar. Vaihtoehtoisesti voit ilahduttaa lahjansaajaa tyylivärianalyysillä tai arvolahjakortilla!

Verkkokaupastamme ostetut lahjakortit voit itse tulostaa, tilata sähköpostiisi tai halutessasi lähetämme ne sinulle postissa. Lahjakortit saat myös tuttuun tapaan hoitolastamme – olemme auki normaaliin tapaan arkisin klo 10–17.

Lahjakorttivalikoima verkkokaupassamme:

Ostaessasi lahjakortin hoitolastamme, voit osoittaa sen muihinkin hoitoihimme tai saat lahjakortin halutessasi muullekin summalle.

Laadukkaat Forlle'd-tuotteet saat hoitolastamme

Kaikki hoitolamme tuotesarjat tarjoavat oivallisia lahjavaihtoehtoja, koska ne sopivat herkällekin iholle eivätkä sisällä hajusteita. Näin ne ovat turvallinen valinta lahjaksi niin naiselle kuin miehelle.

Kasvojen puhdistus on kivijalka tuloksia aikaansaavalle ihonhoitorutiinille

Forlle’d on japanilainen, nanoteknologiaan perustuva ihonhoitosarja, jonka tuotteista on tullut asiakkaidemme kestosuosikkeja. Etenkin Forlle’din puhdistustuotteet kuuluvat yhä useamman ihonhoitorutiiniin. Ne ovat ylellinen lahja ja nappivalinta, koska jokainen tarvitsee ihonpuhdistustuotteita! Forlle’d-tuotesarja on kaksoispuhdistuksen puolestapuhuja. Näin iho saa tarvitsemansa puhdistuksen ja on valmis vastaanottamaan hoitavat tuotteet. Puhdistustuotteista suosittelemme Clearance Cleansing -emulsiota, joka on ensimmäisen vaiheen puhdistustuote ja pesee iholta rasvaliukoiset epäpuhtaudet. Toisen vaiheen puhdistustuotteena on Re-purerance Wash, joka puolestaan poistaa iholta vesiliukoisia epäpuhtauksia ja rauhoittaa ihoa.

Forlle'd Refining Lotion on puoliksi kasvovesi ja puoliksi seerumi.

Refining Lotion on loistava tuote joka vuodenajalle. Tämä ainutlaatuinen kasvovesi on puoliksi seerumi. Refining Lotion huolehtii ihon kosteutuksesta ja tekee ihonhoitorutiinista entistä hoitavamman.

Silmänympärysvoide pukinkonttiin: Daily and Nightly

Forlle’din Daily and Nightly –silmänympärysvoide on oikea monitoimituote – se on vastaus kaikkiin silmänympärysihon huolenaiheisiin, joita ovat kuivuus, juonteet, tummuus ja turvotus. Tätä silmänympärysvoidetta voi levittää myös liikkuvalle luomelle ja ripsiin.

Forlle’d-tuotteet saat hoitolastamme. Voit myös soittaa tai tilata tuotteet sähköpostilla ja lähetämme ne sinulle.

iS Clinical Neck Perfect Complex kiinteyttämään ja hoitamaan kaulan ihoa

Moni laiminlyö kaulan ihonsa hoitoa. Se on kuitenkin yksi niistä alueista, joilla ikääntymisen merkit alkavat ensimmäisenä näkyä.

iS Clinicalin NeckPerfect Complex on yksi harvoista juuri kaulan ihon haasteisiin kehitetyistä tuotteista. Se saa kaulan ja leukalinjan näyttämään napakammalta, kiinteämmältä ja sileältä.

Neck Complex -voide:

Tuote on saanut huomiota kansainvälisessä mediassa. Muun muassa Bazaar-lehdessä voide on päässyt Top10 parhaan anti-age kaulavoiteiden joukkoon.

iS Cliniclin ja Dermalogican tuotteet saat niin hoitolastamme kuin verkkokaupastamme.

Dermalogican tuotteet löydät verkkokaupastamme pysyvästi alennetuin hinnoin

Myös Dermalogica-tuotesarjasta löytyy upeita lahjaideoita, joista nostettakoon esille ihan ensimmäisenä sarjan naamiot.

Uutuutena tullut iholle jätettävä naamio Melting Moisture Masque on kuivan ihon pelastus! Naamio aktivoituu ihon luonnollisesta lämmöstä ja sulaa ihoon antaen pitkäkestoista kosteutta ja terveen näköisen ihon. Tämä naamio vahvistaa suojabarriäärin lipidejä, joten se on oiva talvituote, kun pakkanen ja viima rasittavat ihoa ja sen suojaa.

Dermalogican Hydro Masque Exfoliant -naamion kuorivat pallot aktivoituvat kosketuksesta ja vapauttavat hellästi kuorivia bambuhiukkasia. Valkohytykkä -sieni tehokosteuttaa ihoa

Dermalogican naamio Hydro Masque Exfoliant kuorii ja kosteuttaa samalla kertaa! Tuloksena kirkkaan ja terveen näköinen iho. Lisäksi naamion sisältämä kurkku-uute rauhoittaa ja jättää ihon raikkaan tuntuiseksi.

Dermalogican Multivitamin Power Recovery Masque hoitaa stressaantunutta ihoa, lisää elastisuutta ja parantaa ihon kimmoisuutta
Korjaa vapaiden radikaalien aiheuttamia vaurioita.

MultiVitamin Power Recovery Masque on tehokkaasti korjaava, vitamiinipitoinen naamio erityisesti ikääntyvälle iholle. Naamio elvyttää kuivan ihon, parantaa ihon elastisuutta ja kosteustasapainoa sekä pehmittää ihoa.

Dermalogican Stress Positive Eye Lift hoitaa silmänympärysihoa.

Stress Positive Eye Lift -silmänympärysnaamio energisoi ja poistaa stressin jälkiä silmänympärysiholta. Naamio hemmottelee herkkää silmänympärysihoa:

Dermalogican SkinPerfect Primer -pohjustustuote hoitaa ihoa ja saa sen näyttämään heleältä

Naamioiden lisäksi maininnan arvoinen Dermalogica-tuote on ehdottamasti SkinPerfect Primer. Se on nopean ja vaivattoman meikkauksen ystävän yksi suosikkituotteista. Tätä tuotetta voi käyttää meikin pohjustukseen, jolloin meikistä tulee tasaisempi ja pysyvämpi. Primeriä voi myös käyttää yksinään antamaan iholle heleän ja läpikuultavan lopputuloksen. Tuote sisältää myös fysikaalisen aurinkosuojan (SPF 30), mikä ehkäisee UV-valon aiheuttamia ihovaurioita. Tuote häivyttää juonteita, kirkastaa, suojaa ihoa vapailta radikaaleilta, napakoittaa ihoa sekä stimuloi kollageenin tuotantoa.

RevitaLash Advanced -ripsiseerumi hoitaa ja vahvistaa ripsitä

Anna lahjaksi RevitaLash-tuotteet kaunistamaan ripsiä ja kulmia.

RevitaLash Advanced -ripsien hoitoaine on suuren suosion saavuttanut ja uraauurtava ripsiseerumi korostamaan ripsien luonnollista kauneutta. RevitaLash Advanced sisältää tehokasta patentoitua teknologiaa ja ainutlaatuisen kosmeettisen koostumuksen. Tämä ripsienhoitotuote:

RevitaBrow Advanced kulmaseerumi auttaa kaunistamaan kulmakarvoja

RevitaBrow Advanced on ainutlaatuinen kulmakarvojen hoitotuote, joka sisältää tehokasta patentoitua teknologiaa. Tuote hoitaa, vahvistaa ja kaunistaa kulmia sekä saa kulmakarvat näyttämään elinvoimaisilta ja valloittavilta. RevitaBrow Advanced -kulmakarvojen hoitoaine on 2020 Allure Best of Beauty -voittaja.

Defining Liner -rajauskynällä teet kestävät rajaukset

Defining Liner -silmänrajauskynä on todella nopea tapa korostaa silmiä hyvin pienellä vaivalla.

Runsaspigmenttinen, helppokäyttöinen silmänrajauskynä, jonka voidemaisella koostumuksella luo luonnolliset tai näyttävät ja kestävät rajaukset arkeen sekä juhlaan.

Iloa ja voimaa väreistä

Ilahduta kaveri- tai työporukkaasi mukavalla yhteisellä ajanvietteellä Väreistä Voimaa -verkkoluennon parissa. Väreillä on suuri vaikutus – ne voivat kohottaa mielialaa, antaa energiaa ja korostaa parhaita puoliamme! Luennollamme opit, miten valjastat värit voimavaraksesi tähän pimeimpään vuodenaikaan.

Ripsien kestotaivutus ja kulmien laminointi ovat vaivaton ja helppo tapa kaunistautua joulun aikaan

Muista myös itseäsi. Juhliin valmistautumista helpottaa ripsien kestotaivutus ja kulmien laminointi. Näiden hoitojen ansiosta ehostautuminen on nopeaa ja vaivatonta.

YumiLashes -ripsien kestotaivutus saa omat ripsesi näyttämään pitkiltä, kauniilta ja näyttäviltä. Hoito korostaa silmiesi luonnollista kauneutta ainutlaatuisella kestotaivutuksella ja kestoväreillä, samalla hoitaen ja suojaten ripsiä.

YumiBrows -kulmien laminointi korostaa ja kaunistaa kulmakarvojasi. Hoidossa kulmat muotoillaan ja kestovärjätään. Kiinnitysaineen ansiosta kulmat saavat ryhtiä ja niiden muoto säilyy pidempään. Laminointi on samalla myös syvähoito, mikä kosteuttaa ja ravitsee kulmia.

Toimimme mielellämme apuna lahjapulmissa, mikäli kaipaat vielä lisäideoita tai jokin asia jäi askarruttamaan. Ota yhteyttä:

Puh. 0400 802 862

Sähköposti kaunistella@kaunistella.fi