RevitaLash Advanced -ripsiseerumi 3,5 ml

155.00

RevitaLash Advanced -ripsiseerumi

Ainutlaatuinen ripsienhoitotuote, joka ravitsee ja vahvistaa omia ripsiäsi antaen niille samalla kiiltoa.

Kuvaus

Hoitoaine ripsille

Hyödyt:

Tekee ripsistä näyttävät ja tuuheat. Ehkäisee ripsien haurastumista ja katkeilua.

Kenelle:

Kuivat, hauraat ja elottomat ripset. Ripset, jotka ovat vaurioituneet ja ikääntyneet ennenaikaisesti lääkityksen, ympäristön haittatekijöiden, ylikäsittelyn tai ripsipidennysten vuoksi.

Miten käytät:

Poista ensiksi silmämeikki. Tuotteen tehokkuuden kannalta on tärkeää, että ripset ovat täysin puhtaat (ettei niissä ole meikin tai puhdistusaineen jäämiä) ennen hoitoaineen levittämistä. Tämän jälkeen levitä siveltimellä pieni määrä ripsiseerumia ripsien tyveen kerran päivässä, mieluiten illalla. Anna tuotteen imeytyä hetken ennen muiden tuotteiden käyttämistä ripsiin. Parhaan tuloksen saamiseksi käytä tuotetta päivittäin.

Koko:

3,5 ml

Lisätiedot:

Tuote on silmälääkärin kehittämä ja ihotautilääkärin tarkastama. Hypoallergeeninen. Kliinisesti testattu. Sopii käytettäväksi ripsipidennysten kanssa. Öljytön. Parabeeniton. Hajusteeton. Gluteeniton. Vegaaniystävällinen. Cruelty Free.

Ainesosat (INCI):

Aqua/Water/Eau, Glycerin, Biotin, Cellulose Gum, Phenoxyethanol, Chlorphenesin, Disodium Phosphate, Phosphoric Acid, Dechloro Dihydroxy Difluoro Ethylcloprostenolamide, Butylene Glycol, Calendula Officinalis Extract, Panax Ginseng Extract, Serenoa Serrulata Extract, Camellia Sinensis Extract, Swertia Japonica Extract, Triticum Vulgare Germ Protein, Pentylene Glycol, Biotinoyl Tripeptide-1,Octapeptide-2.

Päivitämme ainesosaluetteloita verkkokaupassamme säännöllisesti. Tuotteiden raaka-aineet voivat muuttua, joten emme kuitenkaan voi taata, että nämä luettelot ovat täydellisiä. Tarkan ainesosaluettelon löydät tuotteen pakkauksesta.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “RevitaLash Advanced -ripsiseerumi 3,5 ml”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.