Forlle´d P-effect re-purarance wash 100g

89.00

Syväpuhdistaa ihon ja sen vesiliukoiset epäpuhtaudet hellävaraisesti.  Jättää ihon pehmeän tuntuiseksi. Sopii ikääntyvälle iholle, mutta on loistava tuote myös epäpuhtauksille ja soveltuu hellävaraisuutensa ansiosta myös herkälle iholle.

 

Tehokas ihon ja meikinpuhdistaja kasvoille

Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Hyödyt:

Syväpuhdistusta iholle ja ihohuokosille. Saa ihohuokoset näyttämään pienemmiltä. Tasoittaa ja pehmentää ihoa. Puhdistaa tehokkaasti meikin. Taistelee ikääntymisen merkkejä ja aknea vastaan. Japanilaisen puhdistusrituaalin toinen tuote.

 

Kenelle:

Kaikille ihotyypeille.

 

Miten käytät:

Ota pieni määrä tuotetta kosteisiin käsiin. Hiero tämän jälkeen käsiä yhteen ja levitä tuotetta kasvoillesi ja kaulallesi ja huuhdo iho. Jos teet kaksoispuhdistuksen, laita tuote suoraan ykköspuhdistuksen clearance cleansing puhdistustuotteen päälle ja huuhtele molemmat yhdessä pois.

 

Koko:

100 g

 

Lisätiedot:

Sopii käytettäväksi myös yksin.

 

KauniStellan kosmetologien vinkki: Hoitava puhdistus on kauniin ihon salaisuus japanilaisessa ihonhoidossa.  Tähän kannattaa panostaa, koska se säästää rahaa. Jopa akneiho pysyy puhtaana ja tasaisena. Iho ei myöskään kuivu.

 

Asiakkaiden kommentteja:

 

Ainesosat (INCI):

Water/, Clyserin, Myristic acid  Malic acid, Phenoxyethanol.

Päivitämme ainesosaluetteloita verkkokaupassamme säännöllisesti. Tuotteiden raaka-aineet voivat muuttua, joten emme kuitenkaan voi taata, että nämä luettelot ovat täydellisiä. Tarkan ainesosaluettelon löydät tuotteen pakkauksesta.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.