Forlle`d Hyalogy daily and nightly cream for eyes 20g

179.00

Ylellinen superkosteuttaja silmänympärysiholle. Monitehotuote, joka kosteuttaa, ehkäisee ryppyjä ja hiusjuonteita.  Hyalogy daily and nightly cream for eys sisältää pienimolekyylistä hyaluronihappoa.

Voide on koostumukseltaan kevyt, eikä aiheuta turvotuksia. Rauhoittaa herkkää silmänympärysihoa ja vie pois väsymyksen merkit.

Hoitotuote, joka ravitsee, kosteuttaa tehokkaasti.  Saa näyttämään kasvot nuorekkailta.

Kuvaus

Hyödyt:

Tehokasta kosteutusta.

 

Kenelle:

Kaikille erityisesti kuivalle, herkälle ja ärsyyntyneelle silmänympärysiholle.

 

Miten käytät:

Levitä puhtaalle silmänympärysiholle, myös liikkuvalle luomelle aamuin illoin. Tuotetta laitetaan herneen kokoinen määrä eli on äärimmäisen riittoisa.

 

Koko:

20 g

 

Lisätiedot:

Tuotetta laitetaan herneen kokoinen määrä eli on äärimmäisen riittoisa.

 

KauniStellan kosmetologien vinkki: Hyalogy daily and nightly cream for eys on yksi suosituimpia tuotteita. Myös liikkuvalle luomelle. Tuote kosteuttaa, estää turvotuksen ja tummuuden silmien alla.  Erinomainen myös herkille silmille.

 

Asiakkaiden kommentteja:  Paras silmänympärysvoide ikinä. Hoitaa rypyt ja turvotukset. Tätä ilman en pärjää, ei saa loppua kesken.

 

Ainesosat (INCI):

Water/, Clyserin, Squalane

 

Päivitämme ainesosaluetteloita verkkokaupassamme säännöllisesti. Tuotteiden raaka-aineet voivat muuttua, joten emme kuitenkaan voi taata, että nämä luettelot ovat täydellisiä. Tarkan ainesosaluettelon löydät tuotteen pakkauksesta.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Forlle`d Hyalogy daily and nightly cream for eyes 20g”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.