Forlle´d P-effect Clearance cleansing 100g

89.00

Syväpuhdistaa ihon ja sen rasvaliukoiset epäpuhtaudet hellävaraisesti.  Jättää ihon pehmeän tuntuiseksi. Sopii ikääntyvälle iholle, mutta on loistava tuote myös epäpuhtauksille ja soveltuu hellävaraisuutensa ansiosta myös herkälle iholle.

 

Tehokas ihon ja meikinpuhdistaja kasvoille

Kuvaus

Hyödyt:

Syväpuhdistusta iholle ja ihohuokosille. Saa ihohuokoset näyttämään pienemmiltä. Tasoittaa ja pehmentää ihoa. Puhdistaa tehokkaasti meikin. Taistelee ikääntymisen merkkejä ja aknea vastaan. Japanilaisen puhdistusrituaalin aloitustuote.

 

Kenelle:

Kaikille ihotyypeille.

 

Miten käytät:

Ota pieni määrä tuotetta kuiviin käsiin. Hiero tämän jälkeen tuotetta kasvoillesi ja kaulallesi. Älä huuhtele pois, jos jatkat puhdistusrituaalia vesiliukoisella P-effect re-purance wash -puhdistustuotteella.

 

Koko:

100 g

 

Lisätiedot:

Sopii käytettäväksi myös yksin.

 

KauniStellan kosmetologien vinkki: Hoitava puhdistus on kauniin ihon salaisuus japanilaisessa ihonhoidossa.  Tähän kannattaa panostaa, koska se säästää rahaa. Jopa akneiho pysyy puhtaana ja tasaisena. Iho ei myöskään kuivu.

 

Asiakkaiden kommentteja:

 

Ainesosat (INCI):

Water/, Clyserin, Squalane, Malic acid, Phenoxyethanol.

Päivitämme ainesosaluetteloita verkkokaupassamme säännöllisesti. Tuotteiden raaka-aineet voivat muuttua, joten emme kuitenkaan voi taata, että nämä luettelot ovat täydellisiä. Tarkan ainesosaluettelon löydät tuotteen pakkauksesta.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.