Yllätyksiä helmikuussa

Tuhkimohoito kasvoille ja kavitaatio kiinteyttämään vartaloa

Uutuus Dermalogica kaulahoitotuotteet hoitolaan ja kotiin

Tuhkimohoidon yhteydessä helmikuussa saat halutessasi kaulalle käsittelyn Dermalogican uutuus naamiolla. Myös kaulan kotihoitoon on tullut upea uutuus Neck Fit Contour Serum Dermalogicalta! Seerumi napakoittaa välittömästi ihoa ja säännöllinen käyttö kiinteyttää liftaten näkyvästi ihoa.

P.S. Ystävänpäivän kunniaksi saat yllätyslahjan ostaessasi uuden kaulaseerumin! 😉

Edut ovat voimassa 28.2.2021 saakka.

Kavitaatio vartalonkiinteyttämiseen

HUPS! Meillä myös on nyt helmikuussa kiinteyttävä Kavitaatio vartalolle 1. hoitokerta -50%! Kavitaatio on rentouttava vartalonkiinteytyshoito esimerkiksi laihdutuksen tueksi, jossa saadaan myös parannettua ja tasoitettua ihonlaatua. Jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen olo tuntuu kevyemmältä ja pirteämmältä! Muistathan, että neljäs hoitokerta on -50% ja kahdeksas hoitokerta veloituksetta.

Vielä ehtii

Medical Dermalogica BioPeel+ IonActive ikääntymisen merkkeihin ja akneen

Vielä ehtii varaamaan ajan supersuosittuun ja tehokkaaseen Medical BioPeel+ IonActive kasvohoitoon! Tämä kemiallinen kuorinta yhdistettynä tehoseerumeihin on yksi tehokkaimmista hoidoista ikääntymisen merkkeihin ja akneen. Reetta tekee tätä hoitoa vielä helmikuun ajan -30% alennuksella!

Uudet tuulet

Lahjakortit kätevästi KauniStellan verkkokaupasta

Digiprojektimme on vihdoin saatu päätökseen. Kiitos kaikille mukana olleille Jaana, Sari, Markus ja Markku. KauniStellan kosmetologit Ritva ja Reetta pääsevät nyt ”normaaliin päiväjärjestykseen” eli hoitamaan ja hellimään asiakkaita. Pyrimme tiedottamaan uutuuksista ja eduista sekä somessa että Mailchimpin kautta sähköpostilla. Pääset hyödyntämään KauniStellan edut nopeimmin tilaamalla uutiskirjeemme!

KauniStellan suositut Lahjakortit voit lähettää nyt vaivatta verkokaupastamme. Lahjakortin voit lähettää hetkessä sähköpostilla suoraan lahjan saajalle tai tulostaa kortin itse. Käy tutustumassa lahjakortteihimme tästä!

Muistiko joulupukki sinua KauniStellan elämyslahjakortilla?

Hoitoihin kannattaa nyt varailla aikoja. Saitpa lahjaksi Kuningatar-, Prinsessa- tai Tuhkimohoidon. Kaikki hoidot vastaavat tämän hetken haasteisiin, sillä ne ovat puhdistavia, kosteuttavia ja rentouttavia. Varaa aikasi pikimmiten, meillä olet turvallisissa käsissä!

Lämpimästi tervetuloa! 🙂