Uutuus ja kesän tarjoukset

Muista hyödyntää tarjouksemme kesäkuussa!

Uutta Kuopiossa!

Vallankumouksellinen
PRX THERAPY -liftinghoito
 nyt entistä tehokkaampi ja rentouttavampi!

Ritva kävi PRX-Therapy jatkokoulutuksen ja nyt tähän tehohoitoon voidaan yhdistää kiinteyttävä Radiofrekvenssikäsittely! 

PRX-Therapy auttaa huolenaiheisiin mm. kasvoilla ja kaulalla:- ennenaikaisesti ikääntynyt iho
– rypyt ja juonteet
– pigmentoitunut iho
– laajentuneet ihohuokoset ja arvet

Radiofrekvenssi eli radiotaajuushoito on turvallinen ja kivuton hoitomuoto, joka kiinteyttää ihoa tehokkaasti stimuloiden kollageenintuotantoa. Hoidon aikana asiakas tuntee miellyttävän lämmön, joka rentouttaa niin kehoa kuin mieltä! Laitteella käsitellään herkkää silmänympärysihoa ja kaulanalueen ihoa, joilla ihon ikääntyminen näkyy yleensä ensimmäisenä.  
Ritva tekee Medical-hoidot  30 vuoden hoitokokemuksella ja on saanut PRX-Therapy -sertifikaatin ensimmäisten joukossa. 
  Nyt sinulla on mahdollisuus ”freesata” iho ja ottaa kesä vastaan uudistuneena
tutustumishintaan 155 € (norm. 195 €).
KauniStellan PRX-Therapy hoitoon voidaan tehdä radiofrekvenssin sijaan PDT- valoterapia käsittely. 
Varaa aikasi Ritvalle puhelimitse  0400-802862

Kauniit ripset ja kulmat juhannukseksi

Juhannus ja kesäjuhlat lähestyvät hurjaa vauhtia. Ehostaminen ja meikkaus voi kesäisin tuntua hieman työläältä ja siksi haluammekin tarjota teille ihanille asiakkaille helpotusta arkeen myös kesällä. Yumi LashLift ripsien kestotaivutus on aivan ihana käsittely, omat ripsesi tulevat kauniisti esiin ilman mitään ylimääräisiä irto-osia! Myös YumiBrows kulmien laminointi on noussut suosikiksi. YumiBrows käsittelyssä kulmat saavat ryhtiä ja muotoa, sekä tietysti kestovärin, jolloin kulmakarvasi eli kasvojesi kehykset tulevat oikeuksiinsa parhaalla mahdollisella tavalla.

Yumi Lashlift 95€
Yumi Browlift 59€

Jos haluat kummankin Yumi-käsittelyn tehtäväksi samalla kertaa, saat ne yhteishintaan 125€ (norm 154€)!

YumiLashes ja YumiBrows ajat löydät TÄÄLTÄ

Muistathan kesäkuun hoitotarjouksen Reetalta
Stella Special kasvohoito  – 20 %.
Hoito puhdistaa, kirkastaa ja kiinteyttää hetkessä. Sopii kiireiselle kesäihmiselle. 

 STELLA SPECIAL -KASVOHOIDOT
Varaamme hoitoon 1h 15min ja se voidaan tehdä joko puhdistavana, kiinteyttävänä tai kirkastavana.

Kaksoiskonehoito – puhdistava
Hoidossa käytetään 1-2 laitetta ihon tarpeen mukaan sekä Dermalogica tai iS Clinical -tuotteita. Tämä hoito sopii kaiken ikäisille. Myös miehet pitävät tästä hoidosta.

Radiofrekvenssi – kiinteyttävä
Radiofrekvenssikasvohoito on rentouttava tapa saavuttaa näkyviä hoitotuloksia. Radiofrekvenssitekniikka kiinteyttää ihoa tehokkaasti, ja tehokaan laitteen lämpö myös rentouttaa samalla kasvoja. Hoitoon kuuluu rentouttava alkupuhdistus, kuorinta, käsittely radiofrekvenssilaitteella sekä ravitseva naamio. Hoito on tarkoitettu sarjahoidoksi.

iS Clinical Fire & Ice – kirkastava
Kevyt, kasvipohjainen kuorintahoito ilman toipumisaikaa! Intensiivinen kasvipohjaisia vaikuttavia aineita sisältävä hoitomuoto yhdistettynä farmaseuttisen tason seerumeihin ja voiteisiin aikaansaa näkyviä hoitotuloksia. Hoito sopii niin ikääntymisen merkkeihin, kuin ongelmaihollekin. Kirkastaa, pienentää ihohuokosia ja tasoittaa ihoa.

Dermalogica ProSkin – ihon eri ongelmiin
Stella Special -hoito, joka tehdään kahdella tai yhdellä laitteella, johon yhdistetään Dermalogican IonActive-seerumit ihon ongelman mukaan. Hoito räätälöidään ihon tarpeen mukaan. Voidaan valita

a) Retinol 1 % IonActive kiinteyttämään ja akneen   b) Hyaluronic Acid IonActive kosteuttamaan  c) Oligopeptide IonActive kirkastamaan ja pigmentaatioon  d) Niacinamide IonActive hoitamaan epäpuhtauksia.

Tämä hoito sopii kaiken ikäisille. Myös miehet pitävät tästä hoidosta.

Varaa aikasi Stella Special hoitoon TÄSTÄ

 Huom! Reetta tekee myös sokerointeja:) Silosääret kesäksi 3 alueen pakettihintaan NYT 75€ (norm.80€)

Sokerointiajat löytyvät TÄÄLTÄ

Aurinkotuotteet löydät meiltä

Jipii! Hyllystämme löytyy taas iki-ihana Dermalogica skinperfect primer spf 30

Tämä supertuote häivyttää juonteita, kirkastaa ja pohjustaa ihoa meikkiä varten. Samettiset silikonit tasoittavat ihon pintaa ja neutraali sävy tasoittaa ihonsävyä, jolloin ihosta tulee säteilevän heleä. Peptidit ja AGE Smart -tehoaineet kiinteyttävät ja suojaavat ihoa vapailta radikaaleilta ja ihon ikääntymiseltä. Fysikaalinen aurinkosuoja ehkäisee UV-valon aiheuttamia ihovaurioita.
Tätä tuotetta voi myös käyttää yksinään, tämä on paljon enemmän kuin pelkkä meikin pohjustustuote! Reetta on vaihtanut oman meikkivoiteensa tähän tuotteeseen ja on ollut todella tyytyväinen.
Myös muita Dermalogican ja iS Clinical- aurinkosuojatuotteita löytyy, tule hakemaan omasi! Olemme avoinna arkisin klo 10-17, tervetuloa. 🙂

Psst.. 3 tuotteen ostajalle yllätyslahja meiltä kesäksi. Onko tuotteita loppumassa? Nyt kannattaa tarkistaa ja hyödyntää samalla tämä etu!

Nähdään pian!

Kesäterveisin kosmetologit Ritva ja Reetta