PRX-Therapy ja muut KauniStellan Medical-kasvohoidot

Medical kasvohoidot

Medical kasvohoito on joko tehokas kemiallinen kuorinta tai laitteilla tehtävä hoito ihon ongelman mukaan. Hoidoissa käytettävät tehoaineet ja laitteet korjaavat ihon ongelmia syvällisesti. Hoidot räätälöidään jokaiselle yksilöllisesti ihon tarpeen mukaan. Yksikin hoito buustaa ihoa, mutta pitempikestoiset ja paremmat tulokset saadaan sarjahoitona 2-4 kertaa. Lisäksi meillä neljäs hoitokerta tehdään puoleen hintaan!

PRX-Therapy Biorevitalisaation vallankumous

Mikä on PRX-T33

PRX-T33 on ainutlaatuinen anti-age-hoitomenetelmä, joka takaa tehokkaat tulokset ilman neuloja ja ilman ei-toivottuja sivuvaikutuksia tai toipumisaikaa.

Biorevitalisaatiolla tarkoitetaan ihon luonnollisten toimintojen aktiivista stimulointia. Tähän päivään asti biorevitalisaatio on ollut saatavilla ainoastaan injektiohoitojen ja mesoterapian muodossa – kummatkin vaativat neuloja.

Hoidossa käytettävä PRX-T33-hoitoliuos on CE-merkitty lääkinnällinen hoito, joka on tutkitusti turvallinen iholle. Kansainvälisesti patentoitu koostumus sisältää 33% TCA-happoa, vetyperoksidia ja 5% Kojic-happoa.

TCA-happo tehostaa solujen uudistumista, aktivoi kollageenin tuotantoa. Vetyperoksidia löytyy ihosta luonnostaan ja se kiihdyttää ihon parantumisprosesseja sekä vahvistaa immuunisuojaa. Kojic-happo estää pigmenttihäiriöiden muodostumista.

PRX-T33 on uuden ihonlaadun takaaja, sopiva vaihtoehto kasvojen hoitoon ennen juhlia kuin myös tehokkaaseen dermis-stimulaatioon yhdessä laitehoitojen kanssa. PRX-T33-terapia on sensaatiomainen löytö esteettisessä lääketieteessä: patentoitu hybridimolekyyli PRX-T33, tunkeutuu dermikseen asti ja laukaisee prosessit, jotka stimuloivat ihoa voimakkaasti. TCA (trikloorietikkahappo) ja H2O2 (vetyperoksidi) antaa vertaansa vailla olevia tuloksia. PRX-T33 hoitoa voidaan tehdä läpi vuoden myös kesäaikaan, joka poikkeaa muista kemiallisista kuorinnoista. Näin on kehitetty keskisyvä kemiallinen kuorinta, ilman toipumisaikaa. PRX-T33 on turvallinen ja tehokas hoito, joka parantaa välittömästi ihon esteettisiä virheitä ja syväkosteuttaa ihoa. Hoito voidaan tehdä kasvoille sekä kaulan ja dekolteen alueelle.

Miten PRX-T33 eroaa perinteisestä TCA-kuorinnasta?

Perinteinen TCA-kuorinta on tehokas happohoito, joka vaatii palautumisaikaa ihon kuivuessa ja kuoriutuessa voimakkaasti. Myös PXR-T33 sisältää TCA-happoa (33%), mutta TCA:n lisäksi PRXT-T33 sisältää myös laimeaa vetyperoksidiliuosta sekä Kojic-happoa. Näiden ainesosin ainutlaatuinen yhdistelmä mahdollistaa hoidon vaikutukset vain dermiksessä, jolloin ihon pintakerros säilyy vaurioitumattomana. Tämän vuoksi hoito ei vaadi erityistä palautumisaikaa, ja saat tehokkaan happohoidon ilman kipua ja ihon kuoriutumista.

PRX-T33-happohoidon hyödyt

Yksi hoitokerta vai sarjahoito happohoitoon?

Jo yksi hoitokerta tehostaa ihon uudistumista, kirkastaa ihon väriä ja parantaa ihon laatua kokonaisvaltaisesti. Parhaan tuloksen saavuttamiseksi suositellaan sarjahoitoa 4-6 kertaa viikon välein. Ylläpitohoitoa suositellaan 2-3 kk:n kuluttua hoitosarjan jälkeen.

Miten valmistaudun PRX-T33-happohoitoon?

Lääkärin määräämä Roaccutan-kuuri (isotretinoiini, A-vitamiini) tai injektiot-hoidot vaativat määräajat ja ne kannattaa tarkistaa ennen PRX-hoidon aloitusta.

Muut esteet PRX-hoidolle:

PRX-T33-hoidon eteneminen

Ennen PRX-T33-hoitoa asiakkaan kanssa keskustellaan hänen terveydentilastaan, vasta-aiheista, mahdollisista reaktioista ja riskeistä sekä jälkihoito-ohjeista. Tämän jälkeen asiakas allekirjoittaa vastuuvapautuslomakkeen.

Hoitoalue puhdistetaan epäpuhtauksista ja meikistä. PRX-T33-geeli imeytetään käsin hieromalla hoitoalue kerrallaan. Tämän aikana iholla saattaa olla pieniä nipisteleviä tuntemuksia. Kun geeli on imeytynyt, iho puhdistetaan kosteilla taitoksilla. Hoidon lopuksi iholle levitetään rauhoittava voide.

PRX-T33-hoidon jälkeen

PRX-T33-happohoidon jälkeen asiakkaalle annetaan kotihoito-ohjeet. Hoidon jälkeen asiakas voi halutessaan meikata ihoa ja palata arkisiin askareihinsa välittömästi, sillä hoito ei vaadi erityistä palautumisaikaa. Hoidon mahdollisiin sivuvaikutuksiin kuuluvat ihon kevyt tai kohtalainen punoitus 24 tuntia hoidon jälkeen, jolloin hikoilua ja saunomista tulee välttää. Hoidon jälkeen voi näkyä lievä turvotus, joka tasaantuu 24 tunnissa. Iholla saattaa ilmetä myös lievää hilseilyä, joka kuitenkin hälvenee 2-3 päivän kuluessa. Kuten kaikkien tehohoitojen jälkeen, ihon hyvä kosteuttaminen ja UV-säteiltä suojaaminen sopivilla ihonhoitotuotteilla on tärkeää. Jälkihoitotuotteina PRX-hoidon jälkeen tulee käyttää seuraavat tuotteet kotona: WiQo cream (97 €) ja WiQo fluid (97 €) , joista asiakas saa hoidon yhteydessä tarkemmat ohjeet.

Hinnasto

Jokainen hoito maksetaan hoitokäynnin yhteydessä. Hoitoväli PRX-T33 -happohoidoissa on yksi viikko.

Huolimatta yksinkertaisesta yhdistelmästä tulokset ovat huomiota herättäviä – välittömästi ja pitkäkestoisesti. Katso itse! Vasemmalla puolella näet ennen-kuvat ja oikealla jälkeen kuvat.

Ritvan kokemuksia PRX-hoidosta

Ritvan ensimmäinen PRX-Therapy hoitokäsittely tehty 6 pv sitten

Sain hoidoin vihdoin ja viimein itsekin. Harmi kun en osannut kertoa hoidon jälkeisistä tuntemuksista asiakkailleni aiemmin kovinkaan paljon. Kuten kuvasta näkyy iho ei näytä pahalta lainkaan, vaan päin vastoin tunnen jo nyt nuortuneeni vuosia. MUTTA ne tuntemukset hoitoprosessin aikana vaihtelevat kuivuuden ja nipistelyn välillä.  Hoitoon kuuluu voide, jota olen laittanut kolme kertaa päivässä reilusti. Hoitoa buustaavan seerumin käytön aloitin toisena iltana hoidon jälkeen. Seerumi tehostaa hoitoa ja on minulle melko ”tujua”, joten olen laittanut sitä vain joka toinen ilta. Koska haluan hoidosta ottaa kaiken irti, käytän seerumia vaikka se kirpaiseekin kovasti – mutta onneksi vain hetken. Seerumin jälkeeen tulee olla puolisen tuntia väliä ennen kuin iholle laitetaan hoitoon kuuluva voide. Seerumin vaikutuksen aikana katselen iltauutiset ja laitan voidetta seerumin päälle vasta sen jälkeen. Kaikille seerumi ei aiheuta näin voimakkaita tuntemuksia, mutta minun iho on melko ohut, kuiva ja lievä rosacea myös taustalla. Kotihoito-ohjeita kannattaa noudattaa tarkoin.

Kyseessä on tehokkain hoito ikinä, ja jotta saa parhaan hoitotuloksen kaikki toimenpiteet kotona on tehtävä ohjeiden mukaan. Ihoni ei ole kaivannut mitään peite- tai värivoiteita hoidon aikana lainkaan. Aamuisin siis hoitovoidetta ja sen alle olen laittanut rakastamaani refining kosteuslotionia Forlle´d-sarjasta. Iltaisin olen kaksoispuhdistanut Forlle´d -sarjan kaksoispuhdistuksella ja päivisin ulkoillessa on ollut hoitovoiteen päällä valosuoja 30-50 spf. Nyt vaan odottelen seuraavaa hoitoa ja neljä hoitoa aion saada, koska viimevuoden koronakurimus ja rakkaan äitini menetys näkyy kasvoissani.

Nyt kun on kulunut 7 vuorokautta ensimmäisestä hoidosta, valmistaudun seuraavaan hoitoon. Tiedän vuosikymmenien hoitajakokemuksella, että pitkäkestoiset tulokset syntyvät sarjahoidoilla. Nyt haluan tuplahoidon, eli kasvojen lisäksi myös kaulan ja decolleten. Valokuvista olen huomannut, että ihanat etelänlomat ovat nyt muistona kaulalla ja decolleten alueella. Vaikka kosmetologi tietää, että valosuoja laitetaan myös kaulalle – se taisi välillä unohtua, kun aamukävelystä tulikin ajateltua pidempi siellä etelän auringossa.

Toinen PRX-hoitoni sujui hienosti ja päivän työtä saatoin jatkaa ilman, että kukaan huomasi mitään normaalista poikkeavaa ihollani. Tämä PRX-hoito on senkin takia kiva, kun ei tarvitse sairaslomia hoitojen välillä. Iho vain näyttää paremmalta päivä päivältä. Olen todella onnellinen, että hoksasin ottaa tämän tehohoidon hoitolaan. Tämä hoitohan on ollut pitkään aiemmin käytössä lääkäreillä ja kun kuulin sattumalta, että nyt myös kokeneet kosmetologit saavat hoidon käyttöönsä, niin ilmoittauduin heti koulutukseen. Lieneekö tässä auttaneet fengshui-tuulten mukanaan tuomat tuntosarvet!

KauniStellan käytössä on nyt PRX-hoito ja sitä tehostamassa PDT-valoterapialaite, jota koulutuksessakin suositeltiin käytettäväksi mikäli mahdollista. KauniStellan jo vuosia käytössä ollut lääkinnällinen PDT-valoterapia tehostaa hoidon vaikutusta merkittävästi ja saattaa vähentää sarjahoitojen määrää jonkin verran. PRX-hoito on tarkoitettu neljän kerran sarjahoidoksi ja siihen tarvitaan omat hoitotuotteet. Uskallan suositella hoitoa muillekin. Tervetuloa rohkeasti PRX-kasvohoitoon – myös miehet.

Dermalogica BioPeel ja IonActive

Tämä erikoiskasvohoito sisältää Dermalogican kemiallisen kuorinnan, joka kirkastaa, vahvistaa ihoa sekä auttaa epäpuhtauksiin. Hoitoon yhdistetään Dermalogican IonActive tehoseerumit, jotka valitaan yksilöllisesti ihon tarpeen mukaan. Hoitoa voidaan jatkaa yhdellä laitteella tai pitkällä rentouttavalla kasvo -ja hartiahieronnalla. Tämä on yksi tehokkaimmista hoidoista ikääntymisen merkkejä ja aknea vastaan!

iS Clinical Prodigy Peel P2

Prodigy Peel edustaa kliinisen tason iS Clinical -tuotesarjan tehokkainta hoitoa kasvoille. Hoidossa käytettävät edistykselliset kuorintateknologiat takaavat parhaat tulokset miellyttävästi ja tehokkaasti. Tämä hoito kiinteyttää, kirkastaa ja tasoittaa ihon sävyä. Myös akneen on saatu hyviä tuloksia 2-4 kerran sarjahoitona.

Ditelle – kasvojen kuntosali 4in1

Ditelle – kasvojen kuntosali 4in1 -hoito on todellinen kasvojen ”kuntosali”. Tämä tehokas ja samalla rentouttava hoito on todella kiinteyttävä ja jo ensimmäisellä hoitokerralla on liftaava vaikutus. Hoidossa jumpataan ja kiinteytetään kasvolihaksia käyttäen monipuolisesti vaikuttavia virtamuotoja, kuten ultraääntä, TNS- ja stimulaatiovirtaa. Hoitoon voidaan yhdistää ihana Ditelle- silmänympärysihon käsittely joko turvotukseen ja tummuuteen tai kuivuuteen ja hiusjuonteisiin! Tämä erikoishoito on ollut todella pidetty asiakkaittemme keskuudessa juurikin nopeasti näkyvien tuloksien vuoksi.

Varaa aikasi puhelimitse numeroon 0400 802862 niin kerromme hoitoon liittyvistä asioista ja valitsemme juuri Sinulle sopivan Medical-kasvohoidon.

Lämpimästi tervetuloa meille kaunistumaan!