Ihanat Elämyshoidot KauniStellassa

Meillä kasvohoito on kokonaisvaltainen elämys, joka nostaa arjen yläpuolelle.

Hoitoihin sisältyy alkuun kaksoispuhdistus, rentouttavat laitteet, tehoseerumit ja hierontaa. Hoidot tehdään Dermalogica-, iS Clinical- ja Nobel-palkitulla Forlle’d-tuotteilla. Tuotteet eivät sisällä keinotekoisia hajusteita ja siksi mikä tahansa kasvohoito on turvallinen valinta myös herkälle iholle, mutta palveluistamme löytyy myös herkän ihon SensiSkin kasvohoito. Kuningatar-, Prinsessa- ja Tuhkimo-kasvohoitoihin sisältyy myös kulmien värjäys haluttaessa!

Kuningatar- kasvohoito

Kun vaadit hoidolta vieläkin enemmän, valitse ihmeitä tekevä Kuningatar-kasvohoito. Välitön, pitkäkestoinen lifting Forlled-sarjan luksustuotteilla. Hoito alkaa ylellisellä japanilaisella kaksoispuhdistuksella, missä pehmeät siveltimet rentouttavat jo heti hoidon alussa. Teholaitteen lisäksi kasvojasi hemmotellaan Forlle’din tehokkaalla pienimolekyylisellä seerumicocktaililla sekä erikoisnaamiolla. Hoidon jälkeen iho on välittömästi kaunis, kuulakas ja heleä, ja hoidon tulokset ovat havaittavissa pitkään. Luksusta, hemmottelua ja tehoa ihollesi!

Prinsessakasvohoito

puhdistava, rauhoittava

Virkistävä ja rentouttava Prinsessa-kasvohoito luksustuotteilla. Rentouttava hoito  puhdistaa ja kirkastaa ihoa. Kasvohoitoon kuuluu kaksoispuhdistus, kuorinta sekä tarpeen mukaan 2-3 laitetta, tehoseerumi ja naamio. Nauti hemmottelusta ylellisillä, juuri sinulle yksilöllisesti valituilla Dermalogica, –iS Clinical -tai Forlle’d-hoitotuotteilla!

 Sopii kaikille – mainio LAHJAHOITO!

Tuhkimokasvohoito

kosteuttava, puhdistava tai kiinteyttävä

Pitkävaikutteinen wau-hoito KauniStellan bestseller-tuotteilla. Tuloksia jo yhdellä hoitokerralla. Voidaan tehdä tehokkaasti puhdistavana, kosteuttavana tai kiinteyttävänä oman ihon tarpeen mukaan. Tuhkimohoito on paras valinta silloin, kun sinun on vaikea päättää, mikä hoito on paras juuri nyt ihollesi.

Forlle´d SensiSkin kasvohoito

Tulehduksia rauhoittava, kosteuttava ja mikrobiomia vahvistava ihana SensiSkin hoito herkälle, couperosa- ja rosacea-iholle. Hoitoon sisältyy myös rentouttavaa kasvo, kaula- ja decollete hierontaa!

Tervetuloa kokemaan ihanat elämyshoitomme! 🙂

Katso myös muut kasvo- ja vartalohoitomme TÄÄLTÄ.