Esittelyssä KauniStellan Stella Special hoidot

Stella Special hoidot Reetalta tarjouksessa 1.6.-30.6.2021 -20% ! Varaa aikasi TÄSTÄ.

Meillä kasvohoito on kokonaisvaltainen elämys, joka nostaa arjen yläpuolelle. Hoitoihin sisältyy kaksoisalkupuhdistus, rentouttavat laitteet, tehoseerumit ja hierontaa. Stella Special kasvohoidot tehdään Dermalogica-, iS Clinical sarjojen tuotteilla eivätkä ne sisällä keinotekoisia hajusteita ja siksi mikä tahansa kasvohoito on turvallinen valinta myös herkälle iholle.

Stella Special hoito kestää 1h 15min, joten nämä hoidot sopivat varmasti kiireisemmällekin ihmiselle, varsinkin näin kesällä. Hoito räätälöidään juuri Sinun iho-ongelman mukaan! Ota aikaa itsellesi ja tule hemmotteluumme, unohda arjen kiireet! 🙂

Seuraavaksi esittelemme Stella Special hoitomme:

Kaksoiskonehoito – puhdistava

Hoidossa käytetään 1-2 laitetta ihon tarpeen mukaan sekä Dermalogica tai iS Clinical -tuotteita. Tämä hoito sopii kaiken ikäisille. Myös miehet pitävät tästä hoidosta.

Radiofrekvenssi – kiinteyttävä

Radiofrekvenssikasvohoito on rentouttava tapa saavuttaa näkyviä hoitotuloksia. Radiofrekvenssitekniikka kiinteyttää ihoa tehokkaasti, ja laitteen ihana lämpö myös rentouttaa samalla kasvoja. Hoitoon kuuluu syväpuhdistava alkupuhdistus, kuorinta, rentouttava käsittely radiofrekvenssilaitteella sekä ravitseva vitamiininaamio. Hoito on tarkoitettu sarjahoidoksi, suositeltu 3-4 sarjahoitokertaa. Kokeile ja hämmästy tehosta!

iS Clinical Fire & Ice – kirkastava

Kevyt, kasvipohjainen kuorintahoito ilman toipumisaikaa! Intensiivinen kasvipohjaisia vaikuttavia aineita sisältävä hoitomuoto yhdistettynä farmaseuttisen tason seerumeihin ja voiteisiin aikaansaa näkyviä hoitotuloksia. Hoito sopii niin ikääntymisen merkkeihin, kuin ongelmaihollekin. Kirkastaa, pienentää ihohuokosia ja tasoittaa ihoa. Todella hyvä hoito ennen juhlia kun haluat olla parhaimmillasi!

Dermalogica ProSkin – ihon eri ongelmiin

Stella Special -hoito, joka tehdään kahdella tai yhdellä laitteella, johon yhdistetään Dermalogican IonActive-seerumit ihon ongelman mukaan. Hoito räätälöidään ihon tarpeen mukaan. Voidaan valita:

a) Retinol 1 % IonActive kiinteyttämään ja akneen   b) Hyaluronic Acid IonActive kosteuttamaan  c) Oligopeptide IonActive kirkastamaan ja pigmentaatioon  d) Niacinamide IonActive hoitamaan epäpuhtauksia.

Tämä hoito sopii kaiken ikäisille. Myös miehet pitävät tästä hoidosta.

Jos jokin asia jäi askarruttamaan tai et tiedä minkä hoidon varaisit, soita meille numeroon 0400 802 862 niin valitaan juuri sinulle sopiva hoito! 🙂

Katso myös muut kasvo- ja vartalohoitomme TÄÄLTÄ.

Tervetuloa freesautumaan!