BACK TO WORK

Toivottavasti moni on päässyt palaamaan etätöistä työpaikalle. Eikä silloin halua näyttää, että korona olisi väsyttänyt ja vanhentanut. Ja vaikka olisinkin, ei hätää. KauniStellan uusimmalla huipputehokkaalla kasvohoidolla saadaan ihmeitä aikaan. Hoitohan on lääkäreiden jo aiemmin käyttämä PRX-T33 -hoito, johon voimme jatkokoulutuksen jälkeen yhdistää myös laitteen. Tule ihmeessä kokeilemaan. Hoidolla on saatu hämmästyttäviä tuloksia.

VallankumouksellinenPRX THERAPY -liftinghoito ilman toipumisaikaa PRX-Therapy auttaa huolenaiheisiin mm. kasvoilla ja kaulalla:
– ennenaikaisesti ikääntynyt iho
– rypyt ja juonteet
– pigmentoitunut iho
– laajentuneet ihohuokoset ja arvet
Hoitoon (195 €) sisältyvät kasvojen ja kaulan alueen käsittely, mikäli haluat decolleten käsittelyn samalla hoitokerralla lisätään hoidon hintaan 55€. Pitkäkestoiset tulokset saadaan sarjahoidolla, KauniStellan 4. hoitokerta -50 %.  PRX-T33 sarjahoidot tehdään 1-2 viikon välein.
KauniStellan PRX-hoitoon voidaan yhdistää laitevaihtoehtoina  mm. PDT-valoterapia tai RF-Radiofrekvenssi  tehostamaan hoitotuloksia!
Kotihoitoon hankittavat tuotteet ovat 97 €/kpl. Kotihoitopaketti tulee ostaa 1. hoitokerran yhteydessä. Kysy pakettitarjousta!

Ritva tekee Medical-hoidot  30 vuoden hoitokokemuksella ja on saanut PRX-Therapy -sertifikaatin sekä jatkokoulutuksen ensimmäisten joukossa. 

Varaa aikasi Ritvalle puhelimitse  0400-802862

Kosteutta iholle

Nyt saimme taas lisää asiakkaiden rakastamaa Forlle´d Refining Lotionia. Tuote on myös Sikke Sumarin kauniin ihon salaisuus (Gloria-lehti)!  Myös Forlle´din hoitavat putsarit sekä Daily& Nightly Eye Cream löytyvät hyllystä.   

Forlle`din Kuningatar- ja Prinsessahoito ovat ne kaikkein ihanimmat rentouttavat luksushoidot KauniStellassa. Kuningatar on kiinteyttävä ja Prinsessa puhdistava hoitorituaali. Näiden kaveriksi on tullut oma hoitokokonaisuus herkälle iholle Stella Sensitive. Sekä Kuningatar, Prinsessa että Sensitive-hoito sisältävät japanilaisen puhdistusrituaalin siveltimillä ja rentoutushieronnalla sekä erikoisnaamiolla. 

Varaa aikasi FORLLE´D ELÄMYSHOITOON tästä!

Lämpimästi tervetuloa!