BACK TO WORK

Toivottavasti kesän lämpö on tuonut hieman lohtua tähän koronan aikaiseen elämään. Ritva palailee nyt lomilta ja tehostetut PRX-hoidot yhdistettynä laitehoitoihin voi nyt alkaa.

Kiitos ihana aurinko – mutta näkyykö peilistä rypistyneet kasvot?

Ei hätää, tilanne on korjattavissa KauniStellan tehokkailla kasvohoidoilla. Nopeimman muutoksen ja ”nuorennuksen” saat PRX-33 ja laitehoidon yhdistelmällä. 

VallankumouksellinenPRX THERAPY -liftinghoito ilman toipumisaikaa PRX-Therapy auttaa huolenaiheisiin mm. kasvoilla ja kaulalla:
– ennenaikaisesti ikääntynyt iho
– rypyt ja juonteet
– pigmentoitunut iho
– laajentuneet ihohuokoset ja arvet
Hoitoon (195 €) sisältyvät kasvojen ja kaulan alueen käsittely, mikäli haluat decolleten käsittelyn samalla hoitokerralla lisätään hoidon hintaan 55€. Pitkäkestoiset tulokset saadaan sarjahoidolla, KauniStellan 4. hoitokerta -50 %.  PRX-T33 sarjahoidot tehdään 1-2 viikon välein.
KauniStellan PRX-hoitoon voidaan yhdistää laitevaihtoehtoina  mm. PDT-valoterapia tai RF-Radiofrekvenssi  tehostamaan hoitotuloksia!
Kotihoitoon hankittavat tuotteet ovat 97 €/kpl. Kotihoitopaketti tulee ostaa 1. hoitokerran yhteydessä. Kysy pakettitarjousta!

Ritva tekee Medical-hoidot  30 vuoden hoitokokemuksella ja on saanut PRX-Therapy -sertifikaatin sekä jatkokoulutuksen ensimmäisten joukossa. 

Varaa aikasi Ritvalle puhelimitse  0400-802862

Kosteutta iholle

Nyt saimme taas lisää asiakkaiden rakastamaa Forlle´d Refining Lotionia. Tuote on myös Sikke Sumarin kauniin ihon salaisuus (Gloria-lehti)!  Myös Forlle´din hoitavat putsarit sekä Daily& Nightly Eye Cream löytyvät hyllystä.   

Forlle`din Kuningatar- ja Prinsessahoito ovat ne kaikkein ihanimmat rentouttavat luksushoidot KauniStellassa. Kuningatar on kiinteyttävä ja Prinsessa puhdistava hoitorituaali. Näiden kaveriksi on tullut oma hoitokokonaisuus herkälle iholle Stella Sensitive. Sekä Kuningatar, Prinsessa että Sensitive-hoito sisältävät japanilaisen puhdistusrituaalin siveltimillä ja rentoutushieronnalla sekä erikoisnaamiolla. 

Varaa aikasi FORLLE´D ELÄMYSHOITOON tästä!

Lämpimästi tervetuloa!