Uutuudet ja tarjoukset.

Forlle´d tarjoukset huhtikuussa!

Saimme erän Forlle´d tuotteita -20 %. Nyt siis kannattaa kurkata, onko jokin sinun Forlle´d-luottotuote loppumaisillaan. Ilmoitathan toiveesi pikimmiten. Myymme  ALE-tuotteita 30.4. klo 17.00 saakka niin kauan kuin tuotteita riittää.  Soita meille ja varaa omasi 0400 802862.

NYT voit saada Dermalogican kuplivan kaulanaamion Tuhkimokasvohoidon yhteydessä!

Mikäli ihollesi ei ole tehty vielä ”kevätputsausta”, niin eikun varamaan kaikkien rakastama Tuhkimohoito. Siihenhän kuuluu juuri Sinun iholle räätälöity hoito Best Seller -tuotteilla ja laitteilla sekä kulmien värjäys. Vielä sen lisäksi saat tehokkaan ja virkistävän Dermalogica-kaulanaamion hoidon yhteydessä veloituksetta vielä toukokuun ajan. Tuhkimohoidon voit varata myös KauniStellan nettiajanvarauksen kautta silloin kun sinulle sopii.  Toki voit myös soittaa, jos sopivaa aikaa ei löydy.

PRX-Therapy vallankumouksellinen hoitomenetelmä! Ilman neuloja ja toipumisaikaa

Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on PRX-Therapy-jpg.jpg
PRX-Therapy tehokas hoito kaikenikäisille

PRX-Therapy auttaa seuraaviin huolen aiheisiin: Ennenaikaisesti ikääntynyt iho, rypyt ja juonteet, pigmentoitunut iho, laajentuneet ihohuokoset ja arvet.
PS. Kaikki Medical-kasvohoidot 155 € 30.5.2021 saakka!
Varaa aikasi mieluiten puhelimitse 0400 802862.

Kavitaatio poistaa selluliitin ja löytää kadonneen vyötärön

Kavitaatiohoidot on hyvä aloittaa heti Vapun jälkeen kun simat ja munkit on herkuteltu. Kavitaatio on hyvä apu olipa kyseessä tiukempi laihdutuskuuri tai jos haluat nitistää jonkun sentin vyötäröltä kesäksi.  Kavitaatiota voidaan tehdä kahden viikon välein ja jos tehdään neljän kerran sarjahoito, niin lopulliset tulokset on nähtävissä kesäkuussa. Toki yksikin hoitokerta boostaa aineenvaihduntaa, mutta sarjahoidolla päästään pitkäkestoisempiin tuloksiin. 

YumiLashes – Luonnollinen katseenvangitsija

YumiLashes- ripsien kestotaivutus on todellinen vallankumous kauneuden maailmassa. Tämä uudenlainen ja erittäin hoitava ripsien kestotaivutus saa omat ripset näyttämään pidemmiltä ja kauniilta ja vieläpä ilman liimaa ja irto-osia! Taivutukseen kuuluu myös ripsien kestovärjäys, jolloin ripset saadaan todella näyttäviksi. Haluamme tarjota asiakkaillemme YumiLashes- ripsien kestotaivutuksen nyt hintaan 85€ (norm. 95€) 31.5 saakka!

Muista Äitiä!

Äitienpäivä lähestyy ja KauniStellan lahjakortti ilahduttaa aina. Lahjakortti voi olla arvolahjakortti tai sisältää ihanan hemmotteluhoidon. Suosittelemme elämyshoitoja  Tuhkimo, Prinsessa tai Kuningatar.

Ihanat lahjakortit saat liikkeestämme paikanpäältä klo 10-17 tai helposti ja nopeasti verkkokaupastamme. Verkkokaupasta ostetut lahjakortit on mahdollista tulostaa kätevästi itse!

Osta Lahjakortti täältä

Tervetuloa rentoutumaan!