Mistä on paras kesä tehty?
Hemmottelusta ja heleästä kesäihosta

Heinäkuun hoitotarjous Reetalta Tuhkimo-kasvohoito 125 € ! (norm.155 €)

Tämän saat aikaan KauniStellan Tuhkimohoidolla joka sis. 2 laitetta ja Reetan rentouttavan kasvohieronnan sekä halutessasi kulmien kestovärjäyksen ja muotoilun.  Saimme myös lisää iS Clinical tuotteita hyllyymme, sekä Forlle´d silmänympärysvoidetta, kysy tarjouksia!

Jos olet nopea ja haluat kokeilla kulmien laminointia, saat sen heinäkuun ajan Tuhkimohoidon yhteydessä puoleen hintaan! Kysy vapaita aikoja meiltä puhelimitse num. 0400 802862 tai käy kurkkaamassa nettiajanvarauksestamme TÄÄLTÄ

Tuotetarjouksia!

Heinäkuun ajan supertehokkaat iS Clinical seerumit ovat -10%! Tilasimme lisää ihania iS Clinical aurinkosuojavoiteita ja ne ovatkin tarjouksessa -10%!
Myöskin alennuksia löytyy japanilaisesta Forlle´d sarjastamme. Suosikkituotteet Refining Lotion ja Daily&Nightly cream for eyes ovat myös -10%! Toimi pikaisesti ja käväise hakemassa omasi!
Olemme paikalla ma-pe klo 10-17.

Uusi Medical-kasvohoito ilman kirurgin veistä

Varaa aikasi Ritvalle puhelimitse  0400-802862

Ritva on saanut  PRX-Therapy jatkokoulutuksen ensimmäisten joukossa Suomessa. PRX-Therapy on jo yksistään tehokas hoito, mutta jatkokoulutuksen jälkeen voidaan yhdistää hoitoon myös laitteita.
 Suosituksi on tullut PRX-Therapy ja Radiofrekvenssi  -yhdistelmähoito. 

– ennenaikaisesti ikääntynyt iho
– rypyt ja juonteet
– pigmentoitunut iho
– laajentuneet ihohuokoset ja arvet

 Nyt sinulla on mahdollisuus ”freesata” ihoa ainutlaatuisella yhdistelmähoidolla ja näyttää heti upealta. Tämä hoito ei vaadi toipumisaikaa ja voidaan tehdä kaikkina vuodenaikoina myös kesällä.

Varaa aikasi Ritvalle puhelimitse  0400-802862
HUOM! Ritva lomailee heinäkuussa, mutta jos en ole matkoilla, tulen tekemään PRX-Therapy ja Radiofrekvenssi  -yhdistelmähoitoa kesähintaan 195 €. Joten kysy aikoja rohkeasti Reetalta!

Yllätystä!

Heinäkuun ajan haluamme antaa 3 tuotteen ostajalle yllätyslahjan! Pääsette hemmottelemaan itseänne:)
Lämpimästi tervetuloa!

Kesäterveisin kosmetologit Ritva ja Reetta