Kasvohoidot

STELLA BASIC  (n. 45-60 min) 95 € 
 • IS Clinical Fire & Ice happokuorinta. Häivyttää ryppyjä ja juonteita, tasoittaa ja pehmentää ihoa sekä edistää solutason uusiutumista ilman toipumisaikaa eli iho ei kuoriudu hoidon jälkeisinä päivinä niin kuin perinteisten happokuorintojen jälkeen. Sopii myös epäpuhtaalle iholle! Parhaat hoitotulokset sarjahoitona.
 • Exuviance happohoito. Epäpuhtaalle ja akneen taipuvaiselle iholle hellävarainen ja syvävaikutteinen kasvohoito. 
 • Exuviance Basic 95 €/kerta 4-kerran sarjahoito
 • Exuviance + Laite (PDT)  125 € 
 • Fresh Up - pikakaunistus. Sisältää kulmien muotoilun sokerilla tai pinseteillä ja värjäyksen, huulikarvojen poiston sokerilla ja pikakasvohoidon, johon kuuluu rentouttava kaksoispuhdistus, naamio ja hoitovoiteet. 

STELLA SPECIAL    (n.1 h 15 min) 125 €

Lempeä mutta tehokas laitehoito ihon ongelmiin, puhdistamaan, kosteuttamaan tai kiinteyttämään.  Laitteet ja tehoaineet valitaan ihon tarpeen mukaan.  
 • Kaksoiskone hoito  - rentouttava tehopuhdistus kahdella laitteella
 • RF-radiorekfenssihoito kiinteyttämään 
STELLA LUXUS  (n. 1,5 h) 155 €
 • Tuhkimokasvohoito Rentouttava kolmen laitteen tehohoito, johon yhdistetaan hoitolasarjojen best-seller -tuotteetLaitteet valitaan yksilöllisesti ihotyypin mukaisesti. Hoito voidaan tehdä joko puhdistavana, kosteuttavana tai kiinteyttävänä! Hoitoon sisältyy myös halutessa kulmakarvojen kestovärjäys. Suosituin hoito ja loistava lahjaidea!
STELLA MEDICAL - KASVOHOITO (n. 1 h 45 min) 195 €
 • Mesoterapia.  Veitsetön kasvojen kohotus, sopii myös ryppyjen ja arpien hoitoon. Joko neuloilla tai ilman.
 • Dermalogica IonActive + Biopeel happokuorinta. Peeling ja IonActive-tehoseerumit yhdessä kirkastamaan ihoa. Hoitoon sisältyy ihotyypistä riippuen hieronta/PDT-valoterapia ja naamio (Akne iholle suositellaan hieronnan sijasta PDT-valoterapiaa)
 • iS Clinical Prodigy Peel + PDT-valoterapia. Uuden ajan medikaalinen kuorinta iho-ongelmien hoitoon! Loistava hoito niin akneiholle kuin ikääntyvälle iholle! 

Kuvateksti

Stella Forlle´d kasvohoito tuo Luxusta arkeen ja juhlaan

FORLLE´D KASVOHOIDOT - Nobel-palkittua luksusta Japanista!

Stella Kuningatar (n.2h) 250 € 

Välitön Lifting Tehoseerumi-cocktail imeytettynä rentouttavilla laitteilla ja hieronnalla. Sisältää myös hellävaraisen peelingin ja tuplanaamion. Hoidon viimeistelee Forlle´d 3D Lift Mask -paras naamio ikinä! 

Stella Prinsessa (n.1h 45min) 195 €

Hoito on puhdistava ja sopii myös herkälle rosacea iholle. Tuotteina käytetään japanilaista Forlle´d sarjaa. Sisältää erikoisnaamion ja PDT-valoterapian.

Forlle´d Fresh up! (n. 1h) 155 €

Rentouttava hoito kaiken ikäisille. Erinominen kosteuttamaan ja hoitamaan myös rosacea-ihoa. Tuotteina käytetään japanilaista Forlle´d sarjaa. Sisältää joko hieronnan tai PDT-valoterapian ja rauhoittavan Emollien cream pack - naamion.