Vuoden lähestyessä loppua, haluamme kiittää Teitä ihanat asiakkaamme ja kertoa muutamalla sanalla, mitä olemme puuhanneet vuoden aikana.

Takana on tapahtumarikas vuosi 2020, ei tosin ehkä siinä mielessä kuin moni meistä olisi toivonut. Ei kuitenkaan muistella mennettyä pelkästään haasteiden ja epävarmuuksien vuotena, vaan myös onnistumisen ja kehittymisen aikakautena.

Aloitimme heinäkuussa KauniStellan digiprojektin, joka jatkuu vielä ensi vuoden tammikuulle saakka. Tavoitteena luoda uusia verkkopalveluja ja tuotteita asiakkallemme ja myös yrityksille verkon kautta. Tälle ajalle olen pystynyt työllistämään yhden digineuvojan ja kosmetologiopiskelijan, jota olen myös kouluttanut laitehoitoihin projektin ohella.

Tämä tiivis projekti on opettanut paljon ja pakottanut katsomaan tulevaisuuteen uusin silmin ja kantanut tämän surullisen vuoden läpi. Iso kiitos ennen kaikkea teille uskolliset, ihanat asiakkaat, että olette tukeneet ja kannustaneet yhä jaksamaan ja jatkamaan!

Hiljenemme joulun viettoon 23.12.2020 ja palvelemme seuraavan kerran ma 28.12.2020. Oikein rauhaisaa joulua ja iloista uutta vuotta 2021 toivottaa Ritva ja ahkera KauniStellan väki