Forlle´d tarjouksia

HOX! Tilaamme Forlle´d tuotteita kesäkuun lopussa. Nyt on siis hyvä aika tarkistaa omat tuotteet – onko jokin tuote lopussa tai kerinnyt jo loppua kokonaan? Ilmoita meille haluamasi tuotteet 30.6. mennessä ja saat niistä alennuksen!

Tässä muutama vinkki huipputuotteista Forlle´d sarjasta, jotka kannattaa ottaa omaan ihonhoitorutiiniin mukaan:

Clearance Cleansing & Re-purerance Wash

Puhdistustuotteista suosittelemme Clearance Cleansing -emulsiota, joka on ensimmäisen vaiheen puhdistustuote ja pesee iholta rasvaliukoiset epäpuhtaudet. Toisen vaiheen puhdistustuotteena on Re-purerance Wash, joka puolestaan poistaa iholta vesiliukoisia epäpuhtauksia ja rauhoittaa ihoa.

Refining Lotion & Platinum Lotion

Refining Lotion on loistava tuote joka vuodenajalle, mutta ihanan kevyen koostumuksensa ansiosta tämä kosteusneste on hitti myös kesällä! Tämä 2in1 ainutlaatuinen kasvovesi on puoliksi seerumi ja sisältää pienimolekyylistä hyaluronihappoa. Refining Lotion huolehtii ihon kosteutuksesta ja tekee ihonhoitorutiinista entistä hoitavamman.

Pienimolekyylistä hyaluronihappoa sisältävällä  platinakasvovedellä on antioksidatiivinen vaikutus, se tehokkaasti suojaa ihoa kaikilta tunnetuilta vapailta radikaaleilta. Tuote tehokkaasti suojaa ja eheyttää ihoa stressin jäljiltä, estää pigmentaation muodostumista ja tulehdusten ilmestymistä, vähentää komedojen muodostumista samalla kosteuttaen ja vähentäen kuivuuden ja kireyden tunnetta. Suositellaan erityisesti rasvoittuvan, tulehduksiin taipuvan ja hyperpigmentaatiosta kärsivän ihon hoitoon sekä intensiivisen auringolle altistumisen jälkeen!

Daily & Nightly cream for eyes

Asiakkaidemme kestosuosikki! Tämä silmänympärysvoide on oikea minimalistin tuote, koska se sopii useimpiin silmänympärysihon huolenaiheeseen: se kosteuttaa, häivyttää juonteita ja kirkastaa tummia silmänalusia. Tätä voidetta voit levittää myös liikkuvalle luomelle sekä ripsiin stimuloimaan ripsien kasvua ja vahvistamaan niitä.

Ota meihin yhteyttä puhelimitse numeroon 0400 802 862, sähköpostitse osoitteeseen kaunistella@kaunistella.fi tai tule käymään paikanpäällä!:) Lämpimästi tervetuloa!

Ajanvaraus löytyy TÄÄLTÄ