iS Clinical Cleansing Complex

55.00

Cleansing Complex

Syväpuhdistaa ihon ja ihohuokoset hellävaraisesti samalla ihoa miedosti kuorien. Jättää ihon pehmeän tuntuiseksi. Sopii ikääntyvälle iholle, mutta on loistava tuote myös epäpuhtauksille ja soveltuu hellävaraisuutensa ansiosta myös herkälle iholle.

Kuvaus

Tehokas puhdistusgeeli

Hyödyt:

Syväpuhdistusta iholle ja ihohuokosille. Saa ihohuokoset näyttämään pienemmiltä. Tasoittaa ja pehmentää ihoa. Puhdistaa tehokkaasti meikin. Taistelee ikääntymisen merkkejä ja aknea vastaan. Kuorii hellävaraisesti.

Kenelle:

Kaikille ihotyypeille.

Miten käytät:

Kostuta kasvot ja kaula vedellä. Ota pieni määrä tuotetta kosteisiin käsiin ja hiero käsiäsi yhteen. Hiero tämän jälkeen tuotetta kasvoillesi ja kaulallesi. Huuhtele lopuksi huolellisesti vedellä.

Koko:

180 ml

Lisätiedot:

Sopii hyvin sheivaukseen.

Ainesosat (INCI):

Water/Aqua/Eau, Disodium Laureth Sulfosuccinate, Cocamidopropyl Betaine, PEG-30 Glyceryl Cocoate, Glycerin, Propylene Glycol, Hydroxyethylcellulose, Salix Alba (Willow) Bark Extract, Saccharum Officinarum (Sugarcane) Extract [Extrait de canne à sucre], Camellia Sinensis Leaf Extract, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Asiaticoside, Asiatic Acid, Madecassic Acid, Ascorbyl Palmitate, Phospholipids, Tocopheryl Acetate, Retinyl Palmitate, Iodopropynyl Butylcarbamate, Phenoxyethanol.

Päivitämme ainesosaluetteloita verkkokaupassamme säännöllisesti. Tuotteiden raaka-aineet voivat muuttua, joten emme kuitenkaan voi taata, että nämä luettelot ovat täydellisiä. Tarkan ainesosaluettelon löydät tuotteen pakkauksesta.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.