Stella Special-kasvohoidot (n. 1h 15 min) 125 euroa

Kaksoiskonehoito

Tehokkas Kaksoiskonehoito tehdään kahden eri laitteen yhdistelmänä. Laitteet valitaan ihotyypin mukaan, neljästä laitteesta kaksi. Tämä suosittu luksushoito puhdistaa, kirkastaa ja kosteuttaa ihoa ennennäkemättömällä tavalla. Hoidossa käsitellään myös silmänympärysiho ja kaula, jotka useimmiten paljastavat todellisen ikäsi.

Valittavina koneina on timantti, ultraääni puhdistus, cryo, ultraääni-imeytys.

RF- Radiofrekvenssihoito


Asetukset

Anne suosittelee
"Paras hoito ikinä"

Haluatko näyttää viisi vuotta nuoremmalta? Onko ongelmanasi rypyt ja juonteet?

Tämä upea uutuus hoito kiinteyttää ihoasi radiofrekvenssi tekniikalla. Teho kiinteyttäjä samalla rentouttaa kasvoja. Hoitoon kuuluu alkupuhdistus, kuorinta, käsittely radiofrekvenssilaitteella sekä ravitseva naamio. Kokeile ja hämmästy tehosta!

Dermalogica IonActive

Mikä on IonActive?

Erikoishoito, jossa innovatiivinen raaka-aineteknologia yhdistettynä laitteisiin takaa parhaimmat tulokset. 

IonActive System -linjassa on neljä IonActiveä ja kaksi Gelloidia. IonActivet ovat ionisoituvia tehoaineita, joiden imeytymisen voi optimoida mikrovirralla tai ultraäänellä. 

Retinol 1 % IonActive kiinteyttää ja vähentää ihon ikääntymistä. Hyaluronic Acid IonActive lievittää kosteusköyhää ja/tai herkistynyttä ihoa. Oligopeptide IonActive kirkastaa hyperpigmentaatiota ja ihonsävyä. Niacinamide IonActive kontroilloi ja ehkäisee epäpuhtauksia. Gelloidit ovat geelimäisiä hierontatuotteiden ja naamioiden sekoituksia, jotka laitetaan IonActivien päälle sinetöimään raaka-aineet ihoon.