Stella Luxus-kasvohoidot (n. 1h 30 min) 155 euroa

Tuhkimokasvohoito

Nautinnollinen, tehokas laitehoito kasvoille. Kerro ihosi huolenaiheet - Tuhkimo-kasvohoito hoitaa loput.

Tuhkimo-kasvohoito puhdistaa tehokkaasti ja lisäksi

                                Kiinteyttää
                                         Kirkastaa ja
                                                     Kostetuttaa

Rentoutusta ja tehoa 2-3 laitteella. Tuhkimokasvohoito räätälöidään aina asiakkaan ihon tarpeiden mukaan. Hoito voi sisältää esim. hapotuskuorinnan, laitekäsittelyn tai hierontaa. Sisältää halutessasi yhden kestovärin. 

Tuhkimohoito voidaan tehdä myös RF-tuhkimohoitona sisältäen rentouttavan alkupuhdistuksen, RF-radiofrekvenssin, yhden lisälaitteen sekä kestovärjäyksen.

Medical Peel + PDT-ledvaloterapia

 
Aestheticon Medical Kuorinta on nopea ja vaivaton kuorintamenetelmä ikääntyvän, auringon vaurioittaman, pigmentoituneen ja arpisen ihon hoitoon.

Lääketieteellinen kuorinta uudistaa ja kirkastaa ihosi jo yhden käsittelyn jälkeen. Juonteisiin ja arpiin suositellaan 5-10 x sarjahoitoa.

Hoito on miellyttävä ja rentouttava hierontaosuuden ansiosta, eikä ihosi kärsi jälkireaktioista kuorinnan jälkeen.

Tehokkaaseen happokuorintaan yhdistyy PDT-valoterpia, joka kirkastaa ja rauhoittaa ihon. Hoidon jälkeen iho on heti upean näköinen!
 

BT-lifting + PDT tai MV-hapotus

Suosittu Biotoning -kasvohoito on miellyttävä "3 in 1" mikrovirtalaitehoito, missä lymfa-, kiinteytys- ja imeytysosiot vuorottelevat. Mikrovirta parantaa ihon verenkiertoa, kiinteyttää, madaltaa ryppyjä ja juonteita. Hoidossa käsitellään kasvojen lisäksi kaula ja silmänympärysalue. BT-Lifting on tehokas, kokonaisvaltaisesti rentouttava, kasvojen turvotusta poistava ja sopii hyvin myös couperosa-iholle.

Hoitotulokset paranevat merkittävästi sarjahoitoina, 4-10 kertaa ihon kunnosta riippuen. Sarjahoito tehdään max. 2 viikon välein, jolloin neljäs hoito tulee puoleen hintaan normaalihinnasta ja kahdeksas hoito veloituksetta.

Mikäli ihosi kaipaa kiinteytyksen lisäksi kirkastavaa kuorintaa valitse hoitoon mukaan hapotus, joka tuplaa hoidon tehon. Hapotus on ihotyypistä riippuen maito-, glykoli- tai salisyylihappoa tai niiden yhdistelmä. Tämä hoitoyhdistelmä kuluu Stella Luxus-hoitoihin.

Biostimulaatiolla voidaan vaikuttaa lähes jokaiseen kudokseen positiivisesti. Biotoningilla vaikutetaan ihon kolmeen kerrokseen: ihonalaiseen rasvakudokseen, imuneste- ja verisuonistoon sekä kasvojen ilmelihaksistoon.

Kasvojen lihasjännitykset sekä kuona-aineet poistuvat ja verenkierron tuoman hapen ja ravinteiden kautta elimistö elpyy ja lihakset kiineytyvät. Ihon pinta kiinteytyy ja tasoittuu sekä juonteet ja rypyt häviävät. Kasvot kirkastuvat ja turvotukset laskevat.

Hoitoja suositellaan 8-15 ja 2-3 kertaa viikossa. Hoito kuurin tulisi kestää saman ajan kuin kasvojen solut uudistuvat.

Kiinteyttävään Biotoning-hoitoon yhdistyy KauniStellassa lisäksi tehokas PDT-valoterapia tai multivitamiini hapotus, jolla kuollut ihosolukko poistuu helävaraisesti.