Stella Basic-kasvohoidot (n. 1 h) 95 euroa

Ultraääni- tai timanttipuhdistus

Timanttihoito kuorii, puhdistaa, poistaa mustapäitä. Hoito supistaa myös suurentuneita ihohuokosia samalla normalisoiden ja kirkastaen ihonväriä. Jo yksi hoitokerta auttaa, mutta pidempi kestoiset tulokset saat kuitenkin sarjahoidoilla. Timanttihoidolla loistavia tuloksia mm. ikääntyneen ja ennen aikaisesti vanhentuneen ihon, ryppyjen sekä suurentuneiden ja tukkeutuneiden ihohuokosten hoidossa.

Ultraääni-ihonpuhdistus sopii kaikille ihotyypeille ikää katsomatta. Hoito poistaa iholta kuollutta solukkoa ja irrottaa epäpuhtauksia sekä liu'uttaa talin ulos ihohuokosista. Hoidon jälkeen iho on puhdas ja ihon pinta pehmeä. Ultraäänihoito on nykyaikainen ja kokonaisvaltainen tapa suorittaa kuorinta sekä samalla syvälle ulottuva ihonpuhdistus vahingoittamatta kudosta.

Mikäli edellisestä kasvohoidostasi on jo aikaa yli puoli vuotta tai jos ihosi on tukkoinen, suosittelemme timantti- ja ultralaitteen yhdistelmähoitoa.

PDT-valoterapia

PDT on valohoito, jossa optimaalinen aallonpituus kohdistetaan suoraan hoidettavaan alueeseen. PDT-hoito on tehokas "valonuorennus" ikääntyvälle iholle, mutta se tehoaa kaikenikäisille myös näppyihin, ruusufinniin ja punoittavaan couperosa-ihoon. Sarjahoitojen pituus on 3-8 hoitoa, mikä määräytyy iän ja ihon kunnon mukaan.Hoito parantaa mikroverenkiertoa; maksimoi kudoksen ravinnon ja hapenottokyvyn.

Jo yhden hoitokerran jälkeen ihon väri paranee ja iho näyttää kuulakkaalta ja elastiselta. Tasapainottaa talintuotantoa, tappaa bakteereja ja näppyjä sekä ennaltaehkäisee aknea. Pdt-valoterapia ´supistaa laajentuneita ihohuokosia, vähentää liiallista ihon punoitusta, hoitaa couperosaa sekä akne rosaceaa, vähentää ihon pigmenttihäiriöitä, lisää ihon elastisuutta ja kollageenituotantoa, mikä tasoittaa ryppyjä. Näin ollen ihosta tulee nuoremman ja sileämmän näköinen.

PDT-valoterapialla voidaan tehostaa myös medikaalisten hoitojen tehoa. 

Exuviance kasvohoidot

AHA JA PHA -hapotushoidot

Exuviance-hoidoissa käytetään kosteuttavaa PHA-happoa sekä aminohapolla kapseloitua AHA-happoa ja siksi kyseiset hapot toimivat myös hyvin herkälle iholle, jopa rosacea-iholle. Hoidoissa ei käytetä hankaavia kuorinta-aineita, koska AHA-kuorinta on sekä tehokkaampi että hellävaraisempi. 

Exuviance-hoito aloitetaan huolellisella ihoanalyysillä. Seuraavaksi iho puhdistetaan. Sen jälkeen iho kuoritaan hellävaraisesti ja tehokkaasti Exuviancen patentoidulla AHA-hapolla, joka elvyttää solujen uudistumista ja valmistaa ihoa seuraavaa vaihetta varten. Exuviance-hoitoon kuuluu myös käsittely yhdellä laitteella, joka valitaan ihotyypin mukaan. Useimpiin kasvohoitoihin sisältyy rentouttava ja verenkiertoa elvyttävä hieronta. (Akne- tai rosacea-ihoa ei yleensä hierota). Lisäksi Exuviance-hierontavoiteet kosteuttavat ihoa tehokkaasti. Tämän jälkeen on vuorossa ihotyypin mukainen naamio. Hoidon lopuksi iholle levitetään loppuvoide ja hoitava pohjustusvoide.

Jo ensimmäisen hoidon jälkeen iho on raikas ja hohtava. Pysyvien tulosten saamiseksi suosittelemme Exuviance-sarjahoitoa.