Ikuisesti kaunis iho

Mullis­tava läpi­murto kos­meto­logiassa

Patentoidun ja Nobel palkitun Forlledin käyttämän teknologian kehitti tunnettu tiedetutkijan Koichi Tanaka. Pitkien tutkimuksien jälkeen syntyneet ammattitasoiset tuotteet käyttävät ainutlaatuisen teknologian: pienimolekyylisen ionisoidun hyaluronihapon, joka pystyy läpaisemään tyvikalvon ja kulkemaan verinahkaan asti. Hyaluronihappo on tehokas aine, joka pystyy sitoamaan äärimäisen paljon vettä. Tämä aine ja muut ainutlaatuiset teknologiat antavat pitkäaikaisen vaikutuksen ihon ulkoa kuin sisältäkin.

Pienimolekyylinen hyaluronihappo

Kaikki Forlle'd tuotteet sisältävät pienimolekyylistä hyaluronihappoa. Forlle'din hyaluronihappo imeytyy dermikseen asti ja muodostaa ihoon monikerroksisia kosteusvarastoja. Teknologia on suojattu patenteilla maailmanlaajuisesti. Kosmetiikassa käytetty hyaluronihappo tuotetaan streptokokki­bakteerien avulla fermentoimalla (eli se ei ole eläinperäinen), eikä se häiritse tai lamauta elimistön omaa hyaluroni­happo­tuotantoa.

Kuka on Koichi Tanaka

​Kōichi Tanaka (syntyi 3. elokuuta 1959) on japanilainen tutkija, jolle myönnettiin Nobelin kemianpalkinto 2002 biologisten makromolekyylien massaspektrometriaan ja NMR-spektrometriaan liittyvästä tutkimuksesta. Tanaka syntyi ja kasvoi Toyamassa Japanissa. Hän valmistui Tōhokun yliopistosta 1983.

Tehokkaat tuotteet

Forlle'din tuotteita tarvitaan hyvin pieni määrä ja tuotteet riittävät noin kolme kertaa pidempään kuin sama määrä tavallista kosmetiikkaa. Tuotteiden pitkä käyttöaika tulee myös kuluttaja-asiakkaan hyödyksi hänen hoitaessaan ihoaan kokonaan tai osana muuta kotihoitoa Forlle'd tuotteilla.