Tapaa Dermalogica -ihoterapeutti! Salainen ase Dermalogica- tuotteiden takana.

Dermalogicalla on runsaasti palkittuja tuotteita, joita kauneustoimittajat ja kuluttajat ympäri maailman rakastavat. Matkalla kuuluisuuteen, yli 100 000 korkeasti koulutettua ihoterapeuttia ovat olleet välttämätön menestystekijä.

Dermalogica -ihoterapeutti toivottaa sinute lämpimästi tervetulleeksi hänen tilaansa, innokkaana jakamaan tietoaan ihon terveydestä. Miksi? Koska hän tuntee ihon ja löytää ratkaisut ihonhoitohuoliisi.


"Vain korkeatasoinen koulutus voi johtaa ammatillisiin tuloksiin."

Ihoterapeuttisi laaja ihon terveyden tuntemus johtuu jatkuvasta kouluttautumisesta, jota harjoittavat ainoastaan ihonhoidon ammattilaiset, jotka haluavat osata enemmän ja paremmin, kuin mihin heidän peruskoulutuksensa ulottuu. International Dermal Instituten Dermalogicalle kehittämä jatkokoulutus on haastava, kattava ja ohjaa osallistujat oikeille raiteille, kohti ihonhoidon eksperttitason osaamista.

"Loistava iho perustuu ihon ymmärtämisen."

Johtuuko leuan alueen näpyt hormoneista, vai kännykkään puhumisesta? Ihoterapeuttisi tietää, että hormonit, ympäristö ja elämäntavat vaikuttavat ihoosi. Face Mapping® -ihoanalyysin avulla hän tietää myös tarkalleen kuinka menetellä näiden tekijöiden kanssa.

Face Mapping® -ihoanalyysi on tilaisuus saada ammattilaiselta henkilökohtaisia neuvoja. Analyysiä tehdessä hän yhdistää näön, kosketuksen ja asiantuntemuksen luodakseen selkeän kuvan ihosi menneisyydestä, nykyhetkestä ja tulevaisuudesta. Entä tulos? Järkevä 100% yksilöllinen Dermalogica -tuotesuositus, joka poistaa nopeasti ihonhoitohuolesi. Kotihoidon lisäksi hän suosittelee myös kasvohoitoja sen pohjalta mitä ihosi tarvitsee eniten.

"Dermalogica tarkoittaa tuloksia enemmän kuin yhdellä tavalla."

Edistä kotihoidon vaikutuksia kasvohoidolla. Hoitohuone on paikka, jossa ihonhoidon ammattilaisen taidot todella pääsevät loistamaan ja koet todella kuinka Dermalogica erottuu muista.

Ajanpuute, mutta ihosi tarvitsee pikaisen piristyksen? MicroZone® -hoidot ovat 20 minuutin täsmähoitoja poistamaan näppyjä, häivyttämään hienoja juonteita, uudistamaan ihoa kuorinnan avulla... tuloksia on loputtomasti. Jos tarvitset perusteellisen kasvohoidon ihoterapeuttisi suosittelee 60 minuutin hoitoa, jossa yhdistyy syväpuhdistus, ammattikuorinta, tehoaineet ja naamiot -tulokset ovat hämmästyttävät. Hänen käsissään ihosi ei ole koskaan näyttäny paremmalta.

"Dermalogica on ratkaisu ihosi terveyteen."

Yli 25 vuotta sitten, eräs ihoterapeutti kehitti Dermalogican ihoterapeuteille. Siitä lähtien yhä useampi ihoterapeutti, maskeeraaja ja muut alan ekspertit ovat nimenneet Dermalogican heidän tuloshakuisen ihonhoidon ykkösvalinnakseen.

Oletko valmis luovuttamaan ihosi Dermalogica -ammattilaisen käsiin? Löydät hänet läheltä yhdestä 100 000 Dermalogica-hoitolasta, spa:sta tai ihonhoitopisteestä ympäri maailman.